Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветен хороскоп по дати на раждане – Магнолия (1 – 10 април)

Хороскоп

Цветен хороскоп по дати на раждане – Магнолия (1 – 10 април)

Снимка:

Хората, които са покровителствани от Магнолия, са изключително амбициозни още от детството

Магнолията не е просто грандиозно цвете, тя притежава и издръжливост, така че човек, роден по това време, е трудолюбив и може да постигне голям успех. Амбиция, желание винаги да бъде на първо място - това са отличителните белези на Магнолията. Не приема съветите на другите. Хората, които не търпят да бъдат управлявани, никога няма да могат да живеят с родените под знака на Магнолия.

Младите Магнолии имат повишена емоционалност, често вършат импулсивни действия, следвайки зова на сърцето си. Не обичат да са изолирани и уединени. Според цветния хороскоп хората, които са покровителствани от Магнолия, са изключително амбициозни още от детството. Недостижимите височини ги привличат. В крайна сметка те постигат целта си, стават често известни и богати.

Тези хора обичат да им се възхищават, затова са много податливи на комплименти и ласкателство, могат да бъдат душата на компанията и сякаш са малко „издигнати” над нея, придавайки й специален аристократичен шик и с това привличат завистливи погледи. Тях не ги удовлетворява скромен, непретенциозен живот със средни доходи. Хората, родени под влиянието на Магнолия обичат да харчат пари, да купуват скъпи неща за себе си, но претеглят всяка покупка. Магнолията знае цената си, обича да се обгражда с красиви вещи и е готова да направи много неща, само за да постигне целта си. 

Тя общува само с избрани хора, затова са много малко. Но заради тях, тя е готова на всичко. Общуват само с онези, които се отнасят добре с тях. Магнолиите не са способни на подлост, не щадят усилия и средства, ако техен приятел е в беда и спешно се нуждае от помощ.

В кариерата хората от този знак често успяват, защото обичат работата си, но в същото време изискват същото от другите. Ето защо от магнолиите се получават много взискателни шефове, които понякога повишават глас на своите подчинени.

Жената Магнолия може да бъде капризна и своенравна. Тя може да изглежда като кокетка, но това е подвеждащо впечатление. Жените Магнолия имат студен, пресметлив и реалистичен ум, понякога дори циничен поглед върху живота. Те знаят какво искат, продължават напред към целта си, като отстраняват противниците от пътя си. В семейство, управлявано от жена Магнолия, винаги има ред. Тя постоянно се грижи за комфорта в къщата и благосъстоянието на всички членове на семейството.

Мъжът Магнолия цени семейството и брака. Но в семейството заема малко по-различна позиция, отколкото в професионалната сфера. Ако на работа мъжът Магнолия е лидер, ръководител, глава, в семейството той се стреми да остане „сив кардинал“, да не управлява директно.

Магнолиите имат една интересна особеност: обожават сладкишите - обичат да ядат нещо, което е покрито с шоколад или мирише на мед. 

Съвет към Магнолиите: Доставете си удоволствие - вземете си почивен ден и се опитайте да се отпуснете от сърце през този ден.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още