Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветен хороскоп по дати на раждане – Мак (1-10 март)

Хороскоп

Цветен хороскоп по дати на раждане – Мак (1-10 март)

Снимка:

Макът е не само красиво, но и опасно цвете. Може същото да се каже за хората, родени под неговия знак. Те са светли и ярки личности. Красотата на Маковете е опияняваща като опиум. С лекота са способни да очароват. Лекият нрав и външната красота на Маковете, често ги прави душата на компанията. Лесно е да попаднеш в мрежите им, трудно е да се измъкнеш от тях, тъй като са много хитри. Отличават се с мистерия и непредсказуемост. Другите не са в състояние да познаят скритите мотиви на постъпките им.

Маковете не понасят самотата. Те предпочитат активната почивка пред мързеливото лежане на дивана. Имат мощен запас от енергия и са много подвижни. В храненето не трябва да наблягат върху месните ястия. Зеленчуците са източник на витамини и добро настроение.

Маковете не бързат да се обвързват. Те се наслаждават на момента, наслаждават се на разнообразието, което им дава животът. Искат да се насладят на любовта, да се насладят на притежанието, но не и да поемат тежестта на семейните проблеми и отговорности. Чувствата им са силни, но не и дълготрайни.

Ако някой знае как да се облича с вкус, да избере правилните аксесоари, това са само представителите на този знак. Маковете знаят как да създадат свой образ, специален стил и за това не щадят нито сили, нито време, нито пари.

Жените Мак като правило, не страдат от липса на почитатели както в младите си години, така и в зрелите. Те омагьосват мъжете със своя чар.

Мъжете Мак, освен впечатляващия си външен вид, имат и редица други качества, които са много привлекателни за противоположния пол. Те са умни и благородни.

Макът винаги е заобиколен от свита. За съжаление, далеч не винаги около него са истински, верни приятели. Повечето хора от обкръжението му се греят в лъчите на неговата слава, но в същото време силно му завиждат.

Житейската пътека на Мака е осеяна с тръни. Тези хора са родени дипломати и са в състояние лесно и бързо да разрешат всякакви конфликти.

Зад привидната крехкост на Маковете се крие изключително силен и волеви характер.  Ето защо те най-често заемат ръководни позиции. Уважавани са и тяхното мнение се зачита. Имат способността да разрешават най-неразрешими противоречия и конфликти. Те са талантливи и успешни, бързо правят кариера, достигат големи висоти. От тях стават отлични мениджъри на големи предприятия. 

Като талисман хората, родени под този знак, могат да носят украшение или изображение на цъфнал мак. Хубаво е да държат глави от мак в дома или в себе си.

Съвет към Маковете:

Ценете приятелството и искрените чувства ! Доверете се на интуицията си, тя ви води в правилната посока!  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още