Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветен хороскоп по дати на раждане – Мимоза (21 - 29 февруари)

Хороскоп

Цветен хороскоп по дати на раждане – Мимоза (21 - 29 февруари)

Снимка:

Човекът Мимоза е много чувствителен и уязвим

Това е невероятно нежно растение, което ни радва в първите дни на пролетта. Отчасти хората, родени в тази десетдневка са надарени със същите свойства. По правило те имат много привлекателен външен вид, мили са и приятни в общуването. Често им липсва самочувствие и не са напълно уверени в способностите си. Това са много деликатни и чувствителни натури. Едва ли е възможно да се намери друг човек, който също толкова остро да реагира на обида. Много е чувствителен към критика и може да изпадне в депресия поради злонамерени подмятания.

Човекът Мимоза е много чувствителен и уязвим. Лесно е да го обидиш дори със случайна дума. За Мимозите е важно да почувстват собствената си значимост за другите и безразличието ги кара да „увяхнат”.

Жените Мимоза са олицетворение на героините на Тургенев. По правило те преживяват дълго време първата си неуспешна любов. Почти всички Мимоза са много влюбчиви. И понякога, без сами да подозират, докато все още изживяват раздяла с предишната си любов, вече се влюбват в някой друг. 

Мъжете Мимоза често са прекалено увлечени по жените. Всяка жена в живота на мъжа Мимоза е единствена и неповторима. Любящата и чувствителна Мимоза е готова да пише стихове и да пее романси. 

За съжаление здравето на хората Мимоза не винаги е добро. Често някое заболяване се появява в резултат на депресия, преумора или загуба на сила. Мимозата често променя настроението си, а причинената обида може да предизвика зависимост от алкохола и други лоши навици. Така че, ако близък до вас човек е роден под този знак, бъдете внимателни към него и следете душевното му състояние.

Хората Мимоза приличат на това цвете - те са също толкова взискателни и капризни, особено що се отнася до работата. Човекът Мимоза е способен да жертва себе си и времето си, за да изпълнени заповед от началниците си, но ако работата му не бъде оценена дори от словесна похвала, може да изпадне в депресия.

Благодарение на деликатната си и чувствителна природа хората, родени под знака на Мимоза често са културни дейци. От тях стават прекрасни режисьори, сценаристи, писатели или художници. 

Мимозата цени уюта и комфорта. И животът на такъв човек в крайна сметка се развива успешно. Но рядко успява да забогатее, тъй като им липсва амбиция.

За да разкриете напълно енергийния канал, свързващ човека и растението, под чиято защита се намирате, можете да носите със себе си няколко жълти грахчета от мимоза.

Съвет към Мимоза:

Трябва да се помни, че в здраво тяло има здрав дух. Старайте се да намерите време за занимания със спорт. Това ще ви даде сила и ще укрепи здравето ви. Повече самочувствие! Способни сте на много, не разчитайте на оценката на другите - преценките на хората винаги са субективни.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив