Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветен хороскоп по дати на раждане – Момина сълза (1 – 10 май)

Хороскоп

Цветен хороскоп по дати на раждане – Момина сълза (1 – 10 май)

Снимка:

Според една легенда момината сълза се считала за цвете на богинята на пролетта и изгряващото слънце. Според друга, момината сълза се появила от сълзите на красива жена, изоставена от любимия си.

Това нежно цвете олицетворява красотата и уязвимостта на природата. То е символ на вярност и почтеност. Има много силна енергия, която зависи от времето, когато се събира. Например, не бива в никакъв случай да се бере и подарява в навечерието на новолуние.

Това е атрактивен знак, който привлича със своята неземна чистота, романтика и нежност, красота и естествена скромност. Момината сълза са уязвими и чувствителни, с доверчива природа, отворени, щедри и неподправени личности.

Хората родени под този цветен знак са крехки и нежни създания. Те са непретенциозни и много скромни, винаги предпочитат да стоят настрана и обичат да гледат какво се случва. 

Хората под знака на Момина сълза са чувствителни и доверчиви. Но тяхната лековерност не е наивност, а любов към хората, увереност в благоприличието на другите, вяра в добрите им намерения. Това са неспокойни мечтатели и визионери, склонни към най-различни творчески занимания. Изправени пред реалността, те са в състояние да придобият дълбоки и тежки рани.

При избора на партньор предпочитат силните личности, готови да ги вземат под своя закрила. Поради своята доброта и отзивчивост, те могат да станат изкупителни жертви в обществото.

Жената Момина сълза се нуждае от силен и енергичен защитник, зад чийто гръб може да оцелее в трудностите на живота. Тя е емоционално уязвима и търси подкрепа и защита в партньора си. Има нужда да почувства, че мъжът е по-силен, че може напълно да разчита на него - и тогава ще бъде щастлива с партньора си.

Момината сълза е съвестна и старателна. Това са отлични семейни хора, които посвещават цялото си свободно време на втората си половинка и грижи за децата. Момините сълзи са много мили към другите и обичат децата. За тях семейството е основната опора, защото именно то им дава чувство за стабилност и сигурност.

Дори и да успее да постигне висота в кариерата или истинско богатство, никога няма да започне да се хвали с това и да се постави над другите.

Съвет към Момина сълза:

Научете се да бъдете малко егоисти. Не се доверявайте сляпо на другите, като вярвате в техните добри намерения.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още