Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветен хороскоп по дати на раждане – Напръстник (21– 31 март)

Хороскоп

Цветен хороскоп по дати на раждане – Напръстник (21– 31 март)

Снимка:

Другото име на това цвете е Дигиталис. Хората Дигиталис често притежават контрастни форми във външния си вид като меки сини очи и черна или кестенява коса, или руса коса и тъмнокафяви очи.

Хората, родени под неговия знак, се различават много от своето цвете. Цветето е обикновено и невзрачно, а човекът Дигиталис е решителен, енергичен, талантлив и упорит, има силна воля.

Хората, родени под този знак, се отличават с аналитичен остър ум, което им помага ясно и бързо да намерят начин за излизане и от най-сложните житейски ситуации. Главата им работи като компютър, извършва стотици изчисления в минута. Те са много умни, отличаващи се с вътрешната си култура, добре развита интуиция. Това са интелигентни и приветливи хора, самоконтролират се и оказват силно влияние върху другите.

Хората, покровителствани от този знак, винаги се открояват от тълпата. Действат на околните като катализатори, ускоряват и подобряват работата на всеки екип. Щом се появят, всички около тях веднага се заразяват с тяхната енергия. Могат да се докажат във всяка област, където и да работят. Не се страхуват от опасности и рискове, могат да станат отлични лидери и да водят другите. Постигат много по-голям успех, когато работят сами. Каквото и да поискат, получават го бързо и лесно. Те са настойчиви, предпазливи и не се страхуват от нищо, затова излизат от всяка ситуация като победители.

Тези лица са в състояние бързо и ясно да намерят рационално решение на всички задачи, които съдбата им поставя. Винаги са логични, рядко допускат грешки. Не бързат да изказват мислите си и да изразяват мнението си пред всички. Характеризират се с трудолюбие и постоянство. Сред тях има доста талантливи хора. Множеството положителни качества ги прави добри бизнесмени. От хората Дигиталис излизат също отлични педагози, дипломати и консултанти. Често са надарени с творчески възможности.

Изпитват сериозни затруднения, когато искат да създадат семейство. Единственият изход за тях е да намерят доволен партньор, който да се подчинява и да не се опитва да се бори за лидерство във връзката. Хората Дигиталис винаги са лидери, поради което е лесно да изградят кариера. Нямат обаче намерение да прехвърлят лидерските си правомощия на никого, дори в личния си живот. Ако избраникът (избраницата) им се стреми да потисне авторитета им, ще изберат свободата вместо брака, без съжаление.

Обичат всичко да правят сами, но понякога не преценяват силите си и се разкъсват на всички посоки. Добри приятели, винаги може да се разчита на тях, но често поемат големи отговорности (и целия стрес, свързан с тях) за другите, така че с възрастта телата им стават уязвими, започват да страдат от депресия и хипертония.

Съвет за Дигиталис:

Поемате твърде много товари и отговорности върху себе си, по-често си давайте почивка и релаксирайте.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още