Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветен хороскоп по дати на раждане – Орхидея (3-12 ноември)

Хороскоп

Цветен хороскоп по дати на раждане – Орхидея (3-12 ноември)

Цветен хороскоп по дати на раждане – Орхидея (3-12 ноември) - Tribune.bg
Снимка:

Хората Орхидеи са истинска загадка за другите

Орхидеята дава енергия, способна е да пробуди ярки чувства у човек. Хората, родени под знака на Орхидеята според цветния календар, са надарени с невероятен усет и проницателност. Те могат да бъдат ясновидци или екстрасенси и буквално да виждат през хората. Ето защо, дори не се опитвайте да хитрувате с Орхидеята и още повече да я мамите.

Хората Орхидеи са истинска загадка за другите. Те могат да бъдат суеверни и следователно много потайни. Никога няма да разберете истинските им планове и намерения. Те не разкриват душата си дори пред близките си и обикновено говорят за своите планове едва след като са реализирани. Орхидеите са много търпеливи, могат да чакат дълго време за решение на важна за тях ситуация, което обаче не им пречи периодично да се интересуват как вървят нещата.

Орхидеята не търпи намеса в личния си живот, пази мислите си в тайна и добре контролира емоциите си. Може да създаде впечатление за човек муден, уморен и безразличен, но това далеч не е така. Орхидеята е много емоционална. Но предпочита да използва емоциите си в творчество като пише поезия или музика, рисува невероятни картини.

Орхидеята е добър служител, професионалист. Въпреки това й е трудно да се подчинява и често създава конфликтни ситуации. Идеалният вариант за нея е отделна самостоятелна работа, която позволява да се прекара много време у дома.

Невъзможно е да изненадате Орхидеята с нещо, тя винаги знае всичко. Много е трудно да се разбирате с такъв човек. Орхидеята не чете нотации, но в ежедневието не крие недоволството си.

Жената Орхидея винаги е обгърната с малко мистерия. Лесно пленява мъжете и най-често привлича слаби личности, защото самата тя има силен характер и енергия. Ето защо една жена-Орхидея не винаги е щастлива в брака, защото слабите мъже не я съблазняват, а тя плаши силните, волеви и властни мъже. 

Мъжът Орхидея е истинска находка за много жени. Те съчетават сила, темперамент и в същото време нежност за тези, които искрено обичат. Всички Орхидеи са много грижовни и отдадени на семейството. Любовните отношения на такива хора обикновено траят много дълго, защото те никога не се разкриват веднага. За да разгадаят вътрешните  загадки, на техните партньори винаги им трябва много време. Въпреки това, не винаги отношенията им са безпроблемни, тъй като са трудни хора.

Професиите, подходящи за Орхидеите трябва да са свързани с технологиите. От тях излизат страхотни инженери, техници и механици. Но е възможно Орхидеята да се обърне към науките. 

Като талисман в къщата трябва да имат, ако не самото цвете, то поне неговото изображение, което може да бъде окачено на стената. Жените могат да носят орхидеи под формата на бижута.

Съвет към Орхидеите: Опитайте се да бъдете по-отворени. Със студенината си отблъсквате приятели, които искрено ви съчувстват. Вашата доброта може просто да не бъде забелязана.

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема