Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветен хороскоп по дати на раждане – Пирен (23 септември - 03 октомври)

Хороскоп

Цветен хороскоп по дати на раждане – Пирен (23 септември - 03 октомври)

Снимка:

Не може да се каже, че това растение се отличава с ярката си красота, но въпреки това пиренът принадлежи към категорията на нежните и изящни цветя. Това скромно горско цвете с горчив аромат е надарено с мощна енергия. То покровителства само онези хора, които имат издръжливост. На езика на цветята, пирен означава издръжливост. И поверието казва за пирена, че ако това растение се е вкоренило някъде, човек също ще може да живее там.

Както ни казва цветният хороскоп, хората, родени под знака на Пирен, през целия си живот се стремят към съвършенство. Те старателно поддържат репутацията си и държат много на нея.

 Отличителна черта на хората, родени под знака на Пирен, е балансиран характер и изтънченост на маниерите. Много е трудно да ги изкарате от търпение. Човекът Пирен винаги знае какво иска да получи от живота и уверено се придвижва към поставената цел. Природата е надарила Пирените с аналитично мислене и златни ръце. На тях им се получава всичко, с което се захванат. Именно към тях се обръщат за съвет винаги приятели и роднини, които се намират в трудна ситуация. Къщата им винаги е пълна с гости. Много е внимателен обаче при избора на приятели. Пирен е прекрасен учител, има достатъчно талант и търпение, за да обяснява сложни неща на хората на прост език. Освен това той не е твърде авторитарен и строг. Не понася половинчати мерки и решения. Той е максималист и идеалист. Не трупа в себе си негативни емоции, не задържа злото, затова всички го обичат.

 Хората, родени под знака на Пирен, трудно могат да си намерят заместник. Те могат да бъдат тъй наречените универсални специалисти във всяка област, било то работа, приятелство или семейство. Няма такова нещо, с което човекът Пирен не би могъл да се справи. Те са прекрасни както външно, така и вътрешно, а към неуспехите се отнасят твърдо и лесно се справят с всякакви трудности. Обикновено Пирен лесно намира хармония в живота, тъй като е уравновесен и спокоен човек.

В брака Пирен са надеждни, лоялни и грижовни партньори. Личният му живот като правило се развива щастливо. В семейния живот той е лидер, но не и деспот. Обича домашния уют, цени грижите за себе си и се грижи за любимите си хора с удоволствие. Освен това той е много привързан към семейството си и когато проблеми и препятствия засягат някой от членовете на неговото семейство, тихият и уравновесен Пирен може да се превърне в тигър.

Балансираният човек Пирен може би ще се докаже в правната област и ще стане отличен адвокат или прокурор. Добър би бил като дипломат или основен администратор.

Стрък пирен може да му служи като талисман. Тъй като това растение не се среща навсякъде, от местата на неговия растеж могат да се донесат няколко клонки и да се изсушат. Добре е, ако клонката виси над входната врата. Това ще защити дома ви от различни нещастия. Когато почувствате, че идат неприятности, едно от клончетата на растението може да бъде запалено и с него да се опуши всеки ъгъл на вашия дом.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мрежата

виж още