Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветен хороскоп по дати на раждане – Роза (13-23 август)

Хороскоп

Цветен хороскоп по дати на раждане – Роза (13-23 август)

Снимка:

Розата винаги се свързва с най-важните и тържествени събития в човешкия живот. Тя пленява със своята изискана красота и възхитителен аромат.

Розата е кралицата на цветята и човек, роден под нейния знак, също се стреми да бъде пръв във всичко. Той е готов да работи много само за да постигне желаното. Практически винаги човекът Роза се справя добре, което понякога предизвиква удивление и завист у околните.

При розите всичко е наред с противоположния пол. Дори след раздяла, тя успява да поддържа приятелски отношения с бившия си партньор, което далеч не се получава при мнозина. Всеки, който е женен за Роза, ще бъде истински щастлив.

Хората, родени под знака на Розите, са своенравни и малко егоистични. Те имат много фенове, но и много завистници. Невероятният успех на хората, родени под знака на това цвете, провокира недоброжелатели. Завистливите хора и съперници никога не дремят и плетат интриги около Розата през целия живот, което тя възприема много спокойно, тъй като знае как да се справи с несгодите.

За съжаление, човекът-Роза слабо познава хората и не винаги може да различи ласкателството от искрените похвали. Розата има малко приятели. Не всеки може спокойно да се отнася към нейните капризи, надменност и чести промени в настроението.

Жените-Рози се държат като личности с кралска кръв. Те гледат на другите от високо. Ако Розите имат късмета да успеят в живота, те стават сноби и презират предишното си обкръжение.

Розите мъже се стремят да се утвърдят за сметка на другите. Те доказват на всички своето превъзходство, но в същото време не могат да издържат на борбата с наистина силен противник.

Ако животът на Розата не е много успешен, тя се вбесява и пуска шиповете си, ставайки мрачна и хаплива.

Съвет към Розите:

Бъдете по-меки - това ще ви помогне много в живота. Трябва да имате реална оценка за вашите собствени сили. Опитайте се да бъдете по-малко егоистични, защото можете да отблъснете предан и любящ човек.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив