Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветен хороскоп по дати на раждане – Тученица (11 – 20 май)

Хороскоп

Цветен хороскоп по дати на раждане – Тученица (11 – 20 май)

Снимка:

Тези хора проявяват силно желание за свобода и независимост

В древен Египет са използвали Тученицата за храна. Известните древногръцки учени Хипократ и Плиний използвали растението за лечение на сериозни заболявания. Сочната Тученица има приятен аромат и тръпчив, леко кисел вкус, който придава усещане за свежест, утолява жаждата, стимулира апетита, повишава жизнеността. Растението се използва като подправка за месо. По същия начин комуникацията с хората родени под този цветен знак вдъхновява, ободрява, изостря вкуса към живота.

Хората, които са родени под знака на Тученицата, са песимистично настроени и приемат, че светът е враждебно настроен към тях. Те са чувствителни и приемат присърце всички разочарования. Не могат да се насладят на победите си, защото нагласата им е да очакват поражение. Склонни са да направят от мухата слон. Често са нещастни в живота. Те смятат, че заслужават повече, но съдбата сякаш се оказва неблагоприятна за тях. Трудностите и неуспехите ги преследват на всяка стъпка, което прави хората Тученица затворени и недоверчиви. Съмняват се в искреността на приятели и колеги. Всичко това им пречи да се наслаждават напълно на живота.

Човекът Тученица счита всички трудности в живота за логично и неизбежно наказание за извършените грехове. Обвинява себе си за допуснатите грешки. Тези грешки обаче, в повечето случаи, са плод на неговото собствено въображение. Въпреки ужасната подозрителност, този човек може да прояви духовна щедрост, лоялност и да бъде всеотдаен приятел. Не обича тези, които играят двойна игра. Понякога стават досадни, поради желанието им да обясняват всичко с подробности.

Онези, които искат да свържат съдбата си с представители на този цветен знак, трябва да бъдат търпеливи, чувствителни и внимателни към тях. Въпреки че в началото ще е необходимо да се опитате да пробиете тяхната черупка на подозрения и недоверие, ако успеете, те ще ви носят в прегръдките си, ще живеят само за вас, забравяйки за собствените си желания и нужди. Постепенно, усещайки вашата любов и подкрепа, Тученицата ще се успокои, ще се отвори към вас. И тогава получавате прекрасен лоялен партньор. Когато са влюбени, лесно ревнуват, защото смятат, че партньорът им ги води за носа или им изневерява. На подсъзнателно ниво се опитват да намерят защитник в партньора си и подкрепа, и ако очакванията им не се оправдаят, започват да се обвиняват за направения избор.

Тези хора проявяват силно желание за свобода и независимост. Рядко си поставят високи и дългосрочни цели. Те са търпеливи и в комбинация с чувството им за мярка и твърдата им воля могат да повдигнат планини, ако не е чувството им, че ги преследва провал и че късметът ги заобикаля. Много са трудолюбиви. В работата си са незаменими специалисти.

Съвет към Тученицата:

Както казва Карлсон:”Спокойно, само спокойно!” Изразходвате прекалено много умствена енергия за безполезни преживявания. Вие сте достойни хора, интересно е с вас, хората съвсем искрено ви съчувстват, няма нужда постоянно да се съмнявате в това.  

 


Коментари (1)

А другите Цветя?
14.05.2020 09:30 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още