Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветовете на нашия живот

Хороскоп

Цветовете на нашия живот

Снимка:

Вие на първо място имате нужда от грижи и любов

Юлия Погребинская, ръководител на центъра „Анджелико“, в своята книга, озаглавена „Цветовете на нашия живот“, която е базирана на английската система за цветна терапия, говори за факта, че цветът е жива енергия, която може да се превърне в незаменим помощник както в ежедневието, така и в необичайни ситуации. Всеки от 15-те описани в книгата цветове се разглежда по отношение на своите отрицателни и положителни страни.

Розово: как да си върнете любовта към самия себе си?

Всеки има ситуации, когато изведнъж осъзнава, че в живота си има всичко друго освен любовта.

Една проста практика помага да си възвърнете това чувство: първо трябва да запомните, че нямате НИЩО по-скъпо от себе си. Вие на първо място имате нужда от грижи и любов. Вашите собствени сили трябва да пестите.

Отидете до огледалото и целунете отражението си в него. Направете го искрено, с Любов и Нежност. Разпознайте в своето отражение детето, което сте били в детството си, което повече от всеки друг се нуждае от грижи, насърчение и обич. Почувствайте колко интересно, красиво и уникално е това дете. Прегърнете се с цялата топлина, на която сте способни.

В състояние на самоприемане се запитайте какво бихте искали най-много в момента. И направете всичко възможно, за да реализирате това желание в близко бъдеще.

Всеки има свой начин да върне Любовта, но всички разбираме, че само тя ни дава възможност да живеем и да дишаме. Само Любовта, тази розова магьосница ни дава сили да продължим напред и изпълва живота ни със смисъл.

Магента (малиново): как да почувствате, че Вселената се интересува от вас?

Юлия Погребинская предлага една много проста, абсолютно очевидна практика, за която често забравяме.

Благодарете на Бог за всяко ново утро, за възможността да живеете, да дишате, да виждате, да се движите, да мислите, да чувате, да чувствате, да обичате и да бъдете обичани, за близките, родителите, децата, приятелите и преданите на нас животни.

Изкажете благодарности за подслона, храната, дрехите, водата и топлината. За възможността да работите, да помагате на другите и да разберете смисъла на вашето съществуване.

Ако се научим да забелязваме не само такива важни неща, но и дребни детайли, любовта отгоре ще проникне в живота ни с топли слънчеви лъчи. Изпълвайте всеки ден с благодарност и ще видите как животът ви ще се промени към по-добро.

Пеенето на птиците, блясъкът на сутрешната роса, причудливи образи на пухкави облаци, тържествеността на изгрева на слънцето, уникалността на розовия залез, усмивката на минувача, детския смях, прегръдки, пълни с топлина - това е, което изпълва живота ни с щастие всеки ден. Ако можете да го видите….  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема