Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветовете на седмицата от 10 до 16 май по лунен календар

Хороскоп

Цветовете на седмицата от 10 до 16 май по лунен календар

Снимка:

Цветовете за всеки ден от седмицата са съобразени с лунния календар. Всеки лунен ден отговаря на различен цвят и има различна вибрация. Ако искате да бъдете в синхрон с лунните енергии и да бъде успешен денят ви, обличайте се според цвета на съответния лунен ден. Ако нямате дреха в даден цвят или се налага да облечете нещо друго, за късмет можете да носите в нужния цвят бельо, шалче, панделка, кърпичка, дори скрито парче плат в джоба си, обувки, чанта и т.н. Важно е цветът да е близо до тялото, за да може енергията му да ви влияе. Полезно е да се прави цветна медитация в нужния цвят, отговарящ за съответния ден.

Със започване на лунния ден се сменя цветът. Всеки лунен ден отговаря на някоя чакра. Цветът в дрехите може да повлияе положително на чакрите на човека. Възстановявайки работата на чакрите, можем да осигурим на тялото си всички необходими вибрации. Това ще възстанови нормалното функциониране на всички биохимични процеси. Балансът между всички органи и системи ще бъде също възстановен. Тялото ще бъде по-младо, ще се появи активност и желание за действие. Паметта ще се подобри, ще се развие интелектът. Всичко това помага за подобряване на производителността, както и за решаване на житейски проблеми.

ПОНЕДЕЛНИК – 10 май

29 лунен ден (от 05:43ч) -  ЧЕРВЕН цвят -  цветът на живота, слънцето, огъня. Смята се, че стимулира кръвообращението.

ВТОРНИК – 11 май

30 лунен ден (от 06:06ч) - ОРАНЖЕВ цвят (може нюанси на кафяво) - символизира радост и щастие. Има благоприятен ефект върху човек, който страда от депресия или е склонен към прекомерен песимизъм.

1 лунен ден (от 22:00ч до 06:31ч) - ЧЕРВЕН

СРЯДА –  12 май

2 лунен ден (от 06:31ч) – ОРАНЖЕВ цвят (може нюанси на кафяво) - символизира радост и щастие. Има благоприятен ефект върху човек, който страда от депресия или е склонен към прекомерен песимизъм.

ЧЕТВЪРТЪК  - 13 май

3 лунен ден (от 07:01ч) – ЖЪЛТ цвят (може златисто, лимонено, шафранено, охра) - символизира обедното слънце и има стимулиращ ефект. Подобрява настроението на хората, които винаги са недоволни от нещо.

ПЕТЪК – 14 май

4 лунен ден (от 07:37ч)- ЗЕЛЕН цвят - цветът на природата, младостта, свежестта и надеждата, здравето, плодородието, парите. Има успокояващ ефект

СЪБОТА – 15 май

5 лунен ден  (от 08:19ч) – СВЕТЛО СИН цвят  - цветът на хармонията, мира, съчувствието, доверието, честта, спокойствието и общуването.

НЕДЕЛЯ – 16 май

6 лунен ден (от 09:09ч)– СИН цвят - цветът на безкрайността, спокойствието и верността, носи усещане за мир и безкрайност, отпуска човек.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още