Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветовете на седмицата от 29 март до 4 април

Хороскоп

Цветовете на седмицата от 29 март до 4 април

Цветовете на седмицата от 29 март до 4 април - Tribune.bg
Снимка:

Цветовете за всеки ден от седмицата са съобразени с лунния календар. Всеки лунен ден отговаря на различен цвят и има различна вибрация. Ако искате да бъдете в синхрон с лунните енергии и да бъде успешен денят ви, обличайте се според цвета на съответния лунен ден. Ако нямате дреха в даден цвят или се налага да облечете нещо друго, за късмет можете да носите в нужния цвят бельо, шалче, панделка, кърпичка, дори скрито парче плат в джоба си, обувки, чанта и т.н. Важно е цветът да е близо до тялото, за да може енергията му да ви влияе. Полезно е да се прави цветна медитация в нужния цвят, отговарящ за съответния ден.

Със започване на лунния ден се сменя цветът. Всеки лунен ден отговаря на някоя чакра. Цветът в дрехите може да повлияе положително на чакрите на човека. Възстановявайки работата на чакрите, можем да осигурим на тялото си всички необходими вибрации. Това ще възстанови нормалното функциониране на всички биохимични процеси. Балансът между всички органи и системи ще бъде също възстановен. Тялото ще бъде по-младо, ще се появи активност и желание за действие. Паметта ще се подобри, ще се развие интелектът. Всичко това помага за подобряване на производителността, както и за решаване на житейски проблеми.

 

ПОНЕДЕЛНИК – 29 март

16 лунен ден (до 20:47 часа) - ОРАНЖЕВ цвят (може нюанси на кафяво) - символизира радост и щастие. Има благоприятен ефект върху човек, който страда от депресия или е склонен към прекомерен песимизъм. 

ВТОРНИК – 30 март

17 лунен ден (до 22:05 часа) – ЖЪЛТ цвят (може златисто, лимонено, шафранено, охра) - символизира обедното слънце и има стимулиращ ефект.  Подобрява настроението на хората, които винаги са недоволни от нещо.

СРЯДА –  31 март

18 лунен ден (до 23:25 часа) – ЗЕЛЕН цвят - Цветът на природата, младостта, свежестта и надеждата, здравето, плодородието, парите. Има успокояващ ефект                                                                          

ЧЕТВЪРТЪК  - 1 април

19 лунен ден - СВЕТЛОСИН цвят  - цветът на хармонията, мира, съчувствието, доверието, честта, спокойствието и общуването.                 

ПЕТЪК – 2 април

20 лунен ден  (от 00:43 часа) – СИН цвят - цветът на безкрайността, спокойствието и верността, носи усещане за мир и безкрайност, отпуска човек. 

СЪБОТА – 3 април

21 лунен ден (от 01:56 часа)– ВИОЛЕТОВ, ЛИЛАВ цвят – (може бяло) – цветове на мистичното, духовността и достойнството. Действат на подсъзнанието и помагат на човек да опознае себе си, засилвайки ефекта от медитацията.

НЕДЕЛЯ – 4 април

22 лунен ден (от 03:02 часа) -  ЧЕРВЕН цвят -  цветът на живота, слънцето, огъня. Смята се, че стимулира кръвообращението.                                                                                                                                                                                                              


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати