Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветовете за дните на седмицата от 1 до 7 март

Хороскоп

Цветовете за дните на седмицата от 1 до 7 март

Цветовете за дните на седмицата от 1 до 7 март - Tribune.bg
Снимка:

Цветовете за всеки ден от седмицата са съобразени с лунния календар. Всеки лунен ден отговаря на различен цвят и има различна вибрация. Ако искате да бъдете в синхрон с лунните енергии и да бъде успешен денят ви, обличайте се според цвета на съответния лунен ден.

Ако нямате дреха в даден цвят или се налага да облечете нещо друго, за късмет можете да носите в нужния цвят бельо, шалче, панделка, кърпичка, дори скрито парче плат в джоба си, обувки, чанта и т.н. Важно е цветът да е близо до тялото, за да може енергията му да ви влияе. Полезно е да се прави цветна медитация в нужния цвят, отговарящ за съответния ден.

Със започване на лунния ден се сменя цветът. Всеки лунен ден отговаря на някоя чакра. Цветът в дрехите може да повлияе положително на чакрите на човека. Възстановявайки работата на чакрите, можем да осигурим на тялото си всички необходими вибрации. Това ще възстанови нормалното функциониране на всички биохимични процеси. Балансът между всички органи и системи ще бъде също възстановен. Тялото ще бъде по-младо, ще се появи активност и желание за действие. Паметта ще се подобри, ще се развие интелектът. Всичко това помага за подобряване на производителността, както и за решаване на житейски проблеми.              

 

ПОНЕДЕЛНИК – 1 март

18 лунен ден (до 20:54 часа) – ЗЕЛЕН цвят - цветът на природата. Той има успокояващ ефект и затова разходката сред зеленината често е необичайно лековита.

ВТОРНИК – 2 март

19 лунен ден (до 22:09 часа) – СВЕТЛОСИН цвят  - цветът на хармонията, мира, съчувствието, доверието, честта, спокойствието и общуването.

СРЯДА –  3 март

20 лунен ден (до 23:25 часа) - СИН цвят - носи усещане за мир и безкрайност, отпуска човек. 

ЧЕТВЪРТЪК  - 4 март

21 лунен ден  – ВИОЛЕТОВ, ЛИЛАВ цвят – (може бяло) – тези цветове винаги се свързват с духовността. Действат на подсъзнанието и помагат на човек да опознае себе си, засилвайки ефекта от медитацията.

ПЕТЪК – 5 март

22 лунен ден ( от 00:41 часа)– ЧЕРВЕН цвят - цветът на живота, слънцето, огъня. Той предизвиква противоположни чувства - любов и омраза, радост и гняв. Смята се, че стимулира кръвообращението. 

СЪБОТА – 6 март

23 лунен ден (от 01:55 часа) -  ОРАНЖЕВ цвят (може нюанси на кафяво) - символизира радост и щастие. Има благоприятен ефект върху човек, който страда от депресия или е склонен към прекомерен песимизъм. 

НЕДЕЛЯ – 7 март

24 лунен ден ( от 03:04 часа) - ЖЪЛТ цвят (може златисто, лимонено, шафранено, охра) - символизира обедното слънце и има стимулиращ ефект.  Подобрява настроението на хората, които винаги са недоволни от нещо.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати