Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветовете за дните на седмицата от 11 до 17 януари

Хороскоп

Цветовете за дните на седмицата от 11 до 17 януари

Цветовете за дните на седмицата от 11 до 17 януари - Tribune.bg
Снимка:

Цветовете за всеки ден от седмицата са съобразени с лунния календар. Всеки лунен ден отговаря на различен цвят и има различна вибрация. Ако искате да бъдете в синхрон с лунните енергии и да бъде успешен денят ви, обличайте се според цвета на съответния лунен ден.

Ако нямате дреха в даден цвят или се налага да облечете нещо друго, за късмет можете да носите в нужния цвят бельо, шалче, панделка, кърпичка, дори скрито парче плат в джоба си, обувки, чанта и т.н. Важно е цветът да е близо до тялото, за да може енергията му да ви влияе.

Полезно е да се прави цветна медитация в нужния цвят, отговарящ за съответния ден.

Със започване на лунния ден се сменя цветът.

Всеки лунен ден отговаря на някоя чакра. Цветът в дрехите може да повлияе положително на чакрите на човека. Възстановявайки работата на чакрите, можем да осигурим на тялото си всички необходими вибрации. Това ще възстанови нормалното функциониране на всички биохимични процеси. Балансът между всички органи и системи ще бъде също възстановен. Тялото ще бъде по-младо, ще се появи активност и желание за действие. Паметта ще се подобри, ще се развие интелектът. Всичко това помага за подобряване на производителността, както и за решаване на житейски проблеми.

 

ПОНЕДЕЛНИК – 11 януари

28 лунен ден – ВИОЛЕТОВ, ЛИЛАВ цвят – (може бяло)

ВТОРНИК – 12 януари

 

29 лунен ден  – ЧЕРВЕН цвят

СРЯДА –  13 януари

1/ 2 лунен ден – ОРАНЖЕВ цвят (може нюанси на кафяво)

ЧЕТВЪРТЪК  - 14 януари

3 лунен ден  -  ЖЪЛТ цвят (може златисто, лимонено, шафранено, охра)

ПЕТЪК –15 януари

4 лунен ден – ЗЕЛЕН цвят

СЪБОТА – 16 януари

5 лунен ден – СВЕТЛОСИН цвят

НЕДЕЛЯ – 17 януари

6 лунен ден - СИН цвят (може лилаво)

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ЗОРАН СТАМЕНОВИЋ ИВЕ ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ ДОБРО СИ ПРЕДВИДЕЛА А И САМ ДОБРО ВИДИМ ДА У СРБИЈИ НИКО НЕ ЖЕЛИ ДА ПАДНЕ НА КРАКАТА ЈЕР МЕ У СРБИЈИ НЕ ВОЛЕ. А ОНИ КОЈИ МЕ ВОЛЕ ИСКРЕНО А НАЛАЗЕ СЕ ВАН СРБИЈЕ ПАШЋЕ НА КРАКАТА.
АЛИ ПОЛАКО ПОЛАК ДОЛАЗИ МОЈЕ ВРЕМЕ ПОКОРИЋУ СРБИЈУ И ОБОРИЋУ НА КРАКАТА. МНОГО САМ ЈАК И МОЋАН А СРБИЈА СЕ САДА ТРЕНУТНО ПОНАША КРАЈЊЕ НЕНОРМАЛНО ПРЕМА МЕНИ. НЕЗНАМ СТВАРНО КОЈУ ДРУГУ РЕЧ ДА УПОТРЕБИМ ЈЕР МЕ ТЕРА НА ЗЛО И ОСВЕТУ УМЕСТО ДА МИ СЕ ДЕШАВА МИР У ДУШИ И ДА ШИРИМ ПОЗИТИВНУ ЕНЕРГИЈУ.
КАД САМ БИО НАЈНЕРВОЗНИЈИ ЗБОГ СРБИЈЕ НА НАЈВЕЋИ ХРИШЋАНСКИ ПРАЗНИК БОЖИЋ ОНДА ТИЈЕ СВЕ ЈАСНО КАКВА МИ ЕНЕРГИЈА И ДАЉЕ ДОЛАЗИ ИЗ СРБИЈЕ.
11.01.2021 08:34 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати