Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветовете за дните на седмицата от 18 до 24 ноември

Хороскоп

Цветовете за дните на седмицата от 18 до 24 ноември

Цветовете за дните на седмицата от 18 до 24 ноември - Tribune.bg
Снимка:

Цветовете за всеки ден от седмицата са съобразени с лунния календар. Всеки лунен ден отговаря на различен цвят и има различна вибрация. Ако искате да бъдете в синхрон с лунните енергии и да бъде успешен денят ви, обличайте се според цвета на съответния лунен ден.  Ако нямате дреха в даден цвят или се налага да облечете нещо друго, за късмет можете да носите в нужния цвят бельо, шалче, панделка, кърпичка, дори скрито парче плат в джоба си, обувки, чанта и т.н. Важно е цветът да е близо до тялото, за да може енергията му да ви влияе. Полезно е да се прави цветна медитация в цвета, отговарящ за съответният ден.

ПОНЕДЕЛНИК – 18 НОЕМВРИ

22 лунен ден (до 22:24ч) е актуален ЧЕРВЕНИЯТ цвят – не е нито добър, нито лош, зависи от ситуацията и употребата. Ако сте стресирани или раздразнителни, избягвайте употребата на червено.

pixabaypixabay

ВТОРНИК – 19 НОЕМВРИ

23 лунен ден (до 23:36ч) е актуален ОРАНЖЕВИЯТ цвят – помага при менопауза, особено в комбинация с жълто. Свързва се с интуицията, с вътрешният инстинкт, който ни позволява да управляваме съдбата си.

pixabaypixabay

СРЯДА – 20 НОЕМВРИ

24 лунен ден ( цял ден) е актуален ЖЪЛТИЯТ цвят – помага на „не мога” да се превърне в „мога”. Ако сте срамежливи и неуверени, действа добре.

pixabaypixabay

ЧЕТВЪРТЪК – 21 НОЕМВРИ

25 лунен ден (от 00:48ч) е актуален ЗЕЛЕНИЯТ цвят – той е общ лечител, служи и като врата към свободата.

pixabaypixabay

ПЕТЪК – 22 НОЕМВРИ

26 лунен ден (от 02:02ч) е актуален СВЕТЛОСИНИЯТ цвят – ако ви е трудно да говорите, имате недоизказани неща, ползвайте по-често този цвят. Ще можете да „изплюете камъчето”.

светлосинсветлосин

СЪБОТА –23 НОЕМВРИ

27 лунен ден (от 03:15ч) е актуален СИНИЯТ цвят - побеждава страха, работи против стрес и тревога.

pixabaypixabay

НЕДЕЛЯ – 24 НОЕМВРИ

28 лунен ден (от 04:30ч) са актуални ВИОЛЕТОВ, ЛИЛАВ, ИНДИГО цвят – къпете се с индигова светлина, въведете индиго в дрехите и бижутата, вземете си цветя в индиго – перуники, теменужки.

pixabaypixabay


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема