Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветовете за дните на седмицата от 7 до 13 септември

Хороскоп

Цветовете за дните на седмицата от 7 до 13 септември

Снимка:

Цветовете за всеки ден от седмицата са съобразени с лунния календар. Всеки лунен ден отговаря на различен цвят и има различна вибрация. Ако искате да бъдете в синхрон с лунните енергии и да бъде успешен денят ви, обличайте се според цвета на съответния лунен ден.

Ако нямате дреха в даден цвят или се налага да облечете нещо друго, за късмет можете да носите в нужният цвят бельо, шалче, панделка, кърпичка, дори скрито парче плат в джоба си, обувки, чанта и т.н. Важно е цветът да е близо до тялото, за да може енергията му да ви влияе. Полезно е да се прави цветна медитация в нужния цвят, отговарящ за съответния ден.

 

ПОНЕДЕЛНИК – 7 СЕПТЕМВРИ

20 лунен ден (до 22:27ч) – СИН цвят (може лилаво) - побеждава страха, работи против стрес и тревога.

ВТОРНИК –  8 СЕПТЕМВРИ

21 лунен ден  (до 22:54 ч) - ВИОЛЕТОВ, ЛИЛАВ цвят – (може бяло) - къпете се с индигова светлина, въведете индиго в дрехите и бижутата, вземете си цветя в индиго – перуники, теменужки.

СРЯДА –  9 СЕПТЕМВРИ

22 лунен ден (до 23:27ч) - ЧЕРВЕН цвят - не е нито добър, нито лош, зависи от ситуацията и употребата. Ако сте стресирани или раздразнителни, избягвайте употребата на червено.

ЧЕТВЪРТЪК – 10 СЕПТЕМВРИ

23 лунен ден – ОРАНЖЕВ цвят (може нюанси на кафяво) - помага при менопауза, особено в комбинация с жълто. Свързва се с интуицията, с вътрешният инстинкт, който ни позволява да управляваме съдбата си.

ПЕТЪК – 11 СЕПТЕМВРИ

24 лунен ден (от 00:07ч) - ЖЪЛТ цвят (може златисто, лимонено, шафранено, охра) - помага на „не мога” да се превърне в „мога”. Ако сте срамежливи и неуверени, действа добре.

 

СЪБОТА – 12 СЕПТЕМВРИ

25 лунен ден (от 00:54ч) - ЗЕЛЕН цвят - той е общ лечител, служи и като врата към свободата.

 

НЕДЕЛЯ – 13 СЕПТЕМВРИ

26 лунен ден  (от 01:51ч) - СВЕТЛОСИН цвят - ако ви е трудно да говорите, имате недоизказани неща, ползвайте по-често този цвят. Ще можете да „изплюете камъчето”.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още