Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветовете за дните на седмицата от 8 до 14 март

Хороскоп

Цветовете за дните на седмицата от 8 до 14 март

Цветовете за дните на седмицата от 8 до 14 март - Tribune.bg
Снимка:

Цветовете за всеки ден от седмицата са съобразени с лунния календар. Всеки лунен ден отговаря на различен цвят и има различна вибрация. Ако искате да бъдете в синхрон с лунните енергии и да бъде успешен денят ви, обличайте се според цвета на съответния лунен ден.

Ако нямате дреха в даден цвят или се налага да облечете нещо друго, за късмет можете да носите в нужния цвят бельо, шалче, панделка, кърпичка, дори скрито парче плат в джоба си, обувки, чанта и т.н. Важно е цветът да е близо до тялото, за да може енергията му да ви влияе. Полезно е да се прави цветна медитация в нужния цвят, отговарящ за съответния ден.

Със започване на лунния ден се сменя цветът. Всеки лунен ден отговаря на някоя чакра. Цветът в дрехите може да повлияе положително на чакрите на човека. Възстановявайки работата на чакрите, можем да осигурим на тялото си всички необходими вибрации. Това ще възстанови нормалното функциониране на всички биохимични процеси. Балансът между всички органи и системи ще бъде също възстановен. Тялото ще бъде по-младо, ще се появи активност и желание за действие. Паметта ще се подобри, ще се развие интелектът. Всичко това помага за подобряване на производителността, както и за решаване на житейски проблеми.

ПОНЕДЕЛНИК – 8 март

25 лунен ден (от 04:05ч) – ЗЕЛЕН цвят - Цветът на природата, младостта, свежестта и надеждата, здравето, плодородието, парите. Има успокояващ ефект

ВТОРНИК – 9 март

26 лунен ден (от 04:57ч) – СВЕТЛОСИН цвят  - цветът на хармонията, мира, съчувствието, доверието, честта, спокойствието и общуването.

СРЯДА –  10 март

27 лунен ден (от 05:39ч) - СИН цвят - цветът на безкрайността, спокойствието и верността, носи усещане за мир и безкрайност, отпуска човек. 

ЧЕТВЪРТЪК  - 11 март

28 лунен ден  (от 06:13ч) – ВИОЛЕТОВ, ЛИЛАВ цвят – (може бяло) – цветове на мистичното, духовността и достойнството. Действат на подсъзнанието и помагат на човек да опознае себе си, засилвайки ефекта от медитацията.

ПЕТЪК – 12 март

29 лунен ден ( от 00:41ч)– ЧЕРВЕН цвят - цветът на живота, слънцето, огъня. Смята се, че стимулира кръвообращението. 

СЪБОТА – 13 март

30 лунен ден (от 07:06 до 12:22ч) - ОРАНЖЕВ цвят (може нюанси на кафяво) - символизира радост и щастие. Има благоприятен ефект върху човек, който страда от депресия или е склонен към прекомерен песимизъм. 

1 лунен ден (от 12:22ч) - ЧЕРВЕН цвят-  цветът на живота, слънцето, огъня. Смята се, че стимулира кръвообращението. 

НЕДЕЛЯ – 14 март

2 лунен ден (от 07:09ч) - ОРАНЖЕВ цвят (може нюанси на кафяво) - символизира радост и щастие. Има благоприятен ефект върху човек, който страда от депресия или е склонен към прекомерен песимизъм. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати