Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Учителят Петър Дънов за очите

Хороскоп

Учителят Петър Дънов за очите

Снимка:

Пазете очите си като свещен дар от бога! Никога не ги натискайте! Ако сълзят, изтривайте ги леко с кърпичка. Ако търкате грубо очите си, ще развалите работата си. После ще се чудите защо не ви върви.

Хранете ги само с красиви образи. Дръжте отрицателните образи далеч от себе си. Щом приемете този образ близо до себе си, вие влизате във връзка с него. Като ставате сутрин от сън, не бързайте веднага да отваряте очите. Дръжте ги известно време затворени, докато се успокоите напълно. Не се поддавайте на съня. Щом ги отворите, потърсете един красив образ и там спрете погледа си.

За да усилите зрението си, излизайте на вън след полунощ, от 24 до 01 часа, когато небето е звездно, да наблюдавате звездите. Когато окото загуби своя блясък, това показва, че жизнените сили в организма намаляват.

Потъмняването на окото показва разстройство на стомаха. Когато започне да изчезва животът, очите стават мътни, бледи или жълтеникави. Когато са малко мътни, това показва, че има в стомаха дисхармония. У хора, които не могат да прощават, очите потъмняват, те са винаги недоволни. Тези, които лесно прощават, имат светъл поглед. Те са винаги доволни.

Очите трябва да са отворени, да виждат ясно. На някои хора очите са премрежени, дяволът им е турил черни очила, в следствие на което те виждат всичко в черно. Човек, на когото очите светят като види месо, той не може да намери Бога. Този човек няма съзнание за нещо високо, за нещо идеално в живота си.

Ако очите са разногледи в две противоположни посоки, това показва, че вашето естество има раздвояване. Хората, на които очите са изпъкнали, лесно учат езици. Същевременно те имат дарба да говорят добре, красноречиво. Ако са крайно изпъкнали, това означава алчност. Това се отнася до нормалните очи. Хора, на които са широко отворени, те имат интензивни желания. Те са весели, обичат разнообразието.

Очите на някои хора са малки, на други големи. Причината се крие в часа на раждане. Тези, които са родени вечер, при малко светлина, имат големи очи. Ония, които са родени през деня, при много светлина, имат малки очи. Хора, които се раждат денем, по обяд например, имат малки очи.

Сините очи са хладни, със слабо въображение и пасивна вяра. Много обещават, но малко изпълняват. Черните очи са като чернозема, всичко расте на тях - и жито, и бодили. Които имат черни очи са крайно енергични и сприхави. Достатъчно е да ги предизвикате с нещо, за да избухнат. В света преобладават повече черните очи.  


Коментари (1)

Р.Иванов това са абсолютни Глупости !
13.08.2019 13:54 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив