Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Упражнение за лекота и радост от живота

Хороскоп

Упражнение за лекота и радост от живота

Упражнение за лекота и радост от живота - Tribune.bg
Снимка:

Трудностите, напрежението, стреса могат да се облекчат и дори да се премахнат чрез отпускане, определен ритъм на дишане, радостни и приятни усещания.

Седнете и се отпуснете. Нищо не бива да ви смущава. Започнете да вдишвате и издишвате. Спомнете си нещо, на което преди сте се зарадвали истински. Нека усмивката отново да огрее вашето лице.

1. Представете си вътрешна усмивка. Изпратете я да премине през цялото ви тяло. Задръжте я там, където има напрежение или болка. Цялото ви тяло изпитва физическо удоволствие. Вие се изпълвате с добро настроение, енергия, самочувствие.

2. С всяко издишване вие изхвърляте навън всичко, което ви обременява и тормози и то отлита като сив облак.

3. При всяко вдишване поемате златистожълта светлина, слънчева енергия и с всеки нов дъх тялото ви се изпълва с нея все повече и повече. Тяло, дух и душа преливат от слънчева усмивка.

По този начин вие ще си създадете чувство на лекота и радост от живота, или от този миг. Всичко, което ви тежи се трансформира в здраве и благополучие. Насладете се колкото може по-дълго на това състояние.

Върнете се в настоящето и си кажете: „Аз съм лек/а като перце. В моя живот всичко се подрежда по най-добрия начин. И е така!“


Топ новини

виж още
Актуална тема