Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Урочасване, завист, проклятие

Хороскоп

Урочасване, завист, проклятие

Урочасване, завист, проклятие - Tribune.bg
Снимка:

Душата е много уязвима. Твърде разпространени са урочасването, завистта и проклятието. Те са болести по енергийната ни система, но остават предимно незабелязани. Често някой изпитва към нас завист, раздразнение, други силни негативни чувства, които могат да направят пробив в нашето биополе. Това става непроизволно, но отрицателната енергия изпратена с мощен импулс достига своя адресат и може да започнат проблемите му.

Понякога може да е целенасочено и преднамерено. Сгъстен поток от мощна отрицателна енергия идва към нас, оттук се появява и хроничната умора, психологическите проблеми.

Въпреки че срещате равнодушни лица, без следа от доброжелателност, усмихнете им се и им пожелайте мислено късмет. Постъпвайки така, вие блокирате на енергийно равнище злото, възпрепятствате нарастването му като снежна лавина, което внезапно се натъква на препятствие и се разпръсва. Научете се да мислите позитивно, тогава ще създавате положителна енергия в единното информационно поле и ще създадете предпоставка да привличате същото.


”Злото зло не лекува. Доброто лекува злото.

Лошите мисли покваряват ума. При всяко лошо отношение към себе си и околните, ти губиш светлината на ума си, топлината на сърцето си, силата на волята си.

Силата на човека е във въздържанието, в самообладанието.

Всякога имай зачитане към човека. Никога не осъждай за една постъпка, която е направил някой, за да не изпаднеш в същите горчиви опитности. Не си поставен за съдия.

Не говори лошо за другите, защото омърсяваш ума и устата си. Не унижавай в сърцето си никого. Не се присмивай никому. Не обиждай никого, на никого не прави зло. Лоши неща не говори. Щом бог търпи лошите, и грозните, и невежите, и ние ще ги търпим. Не одумвай хората. Не ругай, не насилвай никого. Всяко насилие спрямо когото и да било, е насилие срещу Бог, спрямо Божествения Дух.

Ако се присмееш на някой човек за недъг или недостатък, този недъг ще те настигне все някога. Трябва да се радваш на хубавите неща, за да ти дойдат те.”

Учителят Петър Дънов  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още