Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Усмихнете аурата си

Хороскоп

Усмихнете аурата си

Усмихнете аурата си - Tribune.bg
Снимка:

Това упражнение ще ви помогне да заредите с жизненост аурата си, както и физическото си тяло

Ето един начин за защита, който може да ви помогне по-малко да привличате към себе си негативни личности и да попадате под влиянието им:

1. Седнете удобно, затворете очи и започнете да дишате дълбоко, като задържате дъха си, преди да издишате бавно.

2. Когато се почувствате приятно отпуснати, забравете за дишането и се усмихнете. Позволете усмивката ви да се разпростре по лицето и почувствайте как чувството на щастие и благополучие изпълва цялото ви тяло. Не бързайте и се насладете на усещането, че цялото ви тяло се усмихва.

3.Щом цялото ви физическо тяло се усмихне, позволете на усмивката да се разпростре и върху аурата ви. Визуализирайте себе си в една голяма сияйна усмивка, която обхваща физическото тяло и аурата ви.

Насладете се на това усещане колкото е възможно по-дълго. Сега отново дишайте дълбоко няколко пъти и после отворете очи, и продължете с ежедневните си занимания. Освен, че ще се почувствате ободрени умствено, тялом и духом, аурата ви ще е укрепена.

Това упражнение ще ви помогне да заредите с жизненост аурата си, както и физическото си тяло. Упражнението е полезно и когато се запознавате с нови хора. Нека усмивката на аурата ви да обгърне човека, с когото се запознавате. Аурата му моментално ще отговори добронамерено.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати