Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Утвърждения за привличане на щастие и късмет

Хороскоп

Утвърждения за привличане на щастие и късмет

Утвърждения за привличане на щастие и късмет - Tribune.bg
Снимка:

Лятото е прекрасно време от годината, когато се случват огромни промени както в природата, така и в самите нас. Цъфналите дървета и ароматните билки символизират ново начало. Пробудената енергия насърчава хората да бъдат по-активни, което помага оптимално да се възползваме от предоставените възможности.

Ако искате да се възползвате максимално от положителната си лятна енергия, потърсете утвърждения, които могат да ви помогнат да изградите увереност, да станете по-оптимистични и в крайна сметка по-щастливи.

Психолозите казват, че наистина можете да си помогнете, като изговаряте 5 жизнеутвърждаващи фрази сутрин.

Утвържденията, наситени с положителна енергия, ще бъдат много ефективни инструменти за привличане на късмет и щастие. Ако започнете всеки ден, като повтаряте тези оптимистични фрази, наистина можете да станете по-успешни и по-щастливи, с повече късмет.

Не напразно специалистите по различни духовни практики, постигнали отличен успех, твърдят, че мислите са материални, че имат голямо влияние върху живота на хората, техните настроения и предпоставки за вземане на важни решения. Положителните утвърждения предпазват от негативно отношение и се превръщат в свеж вятър, който вдъхва сила в платната на вашия жизнен кораб.

Можете да казвате полезните фрази на глас по всяко време на деня, но най-добре е да започнете сутринта си с тях, така че всеки ден да се изпълни с добра енергия.

Ето 5 утвърждения, които могат да превърнат това лято в по-щастливо:

Аз съм магнит за любов и щастие.

Обичам живота и животът ме обича.

Освобождавам се от всичко, от което нямам нужда и отварям сърцето си за най-доброто.

Радвам се, че съм отворен за нови безкрайни възможности.

Привличам приятелски настроени хора и щастливи събития в живота си.

Човек трябва ежедневно сам да се насърчава, подкрепя и мотивира. За да постигнете резултати, психолозите съветват да си създавате нагласата пред огледалото, което ви кара да вярвате в себе си и в силните си страни.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати