Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Вашето послание за септември

Хороскоп

Вашето послание за септември

Вашето послание за септември - Tribune.bg

Съсредоточете се, изберете карта и вижте отговорите по-долу. Не мислете много, когато избирате карта.

 

Карта 1. Липсва ви постоянство. Нищо в този живот не се случва просто така. Ако искате да постигнете целта си, трябва да положите малко усилия. Разбира се, можете да изчакате, докато щастието падне от небето, но трябва да чакате дълго време.

Карта 2. Нямате достатъчно почивка. Напоследък не ви стигат парите. Освен това сте поели прекалено много задачи. Очите ви са замъглени и ви е трудно да си изберете приоритет. Смилете се над себе си, позволете си да си поемете глътка въздух. Тогава ще можете трезво да оцените живота си.

Карта 3. Липсва ви прозрение. Вие сте много по-щастливи, отколкото си мислите. Просто не винаги оценявате това, което имате. Погледнете живота от друг ъгъл. Можете ли да спрете да се оплаквате? В крайна сметка, без да се научите да оценявате това, което е на разположение, никога няма да можете да постигнете удовлетворение и хармония.

Карта 4. Липсва ви сигурност. Опитвате се да хванете всичко наведнъж. Нямате ясен план за действие и затова често си навличате неприятности. Опитайте се да приоритизирате желанията си. Тогава всичко ще ви се получи.

Карта 5. Липсва ви простота. Много обичате да усложнявате нещата. Не търсете скрит смисъл там, където го няма. Понякога едно дърво е просто дърво, а не скрито послание. Радвайте се на обикновените неща и тогава ще можете да осъзнаете какво ви е необходимо, за да бъдете щастливи.

 

За да виждате първи актуалните ни хороскопи и да си говорим за всичко, което ви вълнува от вселената на звездите и Зодиака, последвайте специалната група на Tribune.bg във Фейсбук.

Намерете ни ТУК: ХОРОСКОПИ

Или последвайте QR кода:


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати