Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Вашето тотемно животно по дата и година на раждане

Хороскоп

Вашето тотемно животно по дата и година на раждане

Снимка:

Всеки човек има тотемно животно (защитник), което го пази през целия му живот. Своето можете да го определите по датата и годината на раждане. Като откриете кое животно символизира вас и вашата енергия, можете да разберете как и в каква посока трябва да се движите, за да постигнете успех. Тотемното животно засяга характера и съдбата, така че всеки трябва да знае кой е неговият духовен покровител. Може да се снабдите с фигурка, изображение, снимка и да ги носите със себе си или да ги поставите на място, където често ще ги виждате. Полезна е и медитацията върху тотемното животно. Когато я усвоите, ще можете да задавате и получавате отговори чрез знаци, сънища, интуитивно, като спонтанно възникнала мисъл.

Нумерологично изчисление

Например вземаме датата 19.11.1985. 

Първо трябва да съберете деня и месеца на раждане: 19 + 11 = 30.

Второ - трябва да умножите получената сума по годината: 30 х 1985 = 59 550. 

Трето - В полученото крайно число трябва да съберете всички цифри:

5 + 9 + 5 + 5 + 0 = 24.  Събирате, докато получите число от 1 до 9.

2 + 4 = 6. Тотем номер - шест.

Когато нумерологичното изчисление приключи, пристъпваме към разшифроване. Сумата от деня и месеца варира от 2 до 43. (В посочения горе пример имаме - 19 + 11 = 30)

Ако сте получили число от 2 до 22 включително, тогава ви влияе повече физическия свят, а не духовния. Поемате повече енергия, но не я раздавате. Имате влечение към знания и добра памет.

Ако сумата от сбора е от 23 до 43, тогава можете да сте под влияние по равно от двете реалности - духовна и физическа, или повече на духовната. Много влияете на хората, умеете да ги манипулирате.

Намерете вашето тотемно животно:

Едно:  вашето тотемно животно е  Слон. Слоновете се грижат за своите роднини и трябва на това да се учите от тях. Слонът е много мъдър, умен и силен. За да получите късмета и благословията на Вселената, трябва да мислите по-често и да търсите любов и споделено щастие. Имате малко защитни рефлекси, така че използвайте всякакви методи за решаване на проблеми.

Две:  вие сте покровителствани от  Тигъра. Този тотем има всичко необходимо, за да ви помогне да постигнете най-добри резултати във всички области на живота. Тигърът провокира хората към егоизъм, така че не забравяйте тези, които някога са ви помагали. Основното правило на тигрите е да не прощават обиди, докато противникът не признае вината си.

Три:  вашето тотемно животно е  Гарван.  Той е много мъдър и може да бъде и самокритичен. Гарванът провокира у вас желанието да анализирате всичко, което се случва наоколо. За да постигнете най-добри резултати в любовта, бизнеса и финансовия сектор, трябва да сте малко по-хитри. Не използвайте груба сила, когато може да използвате ума си.

Четири:  ако сте получили числото 4, тогава ви защитава Делфинът. Това животно съчетава в себе си всички стихии - Огнения характер, Водата, в която плува, Въздуха, който диша и мъдростта на стихията на Земята. За да бъде всичко добро, просто трябва да си поставите определени цели в живота, да спрете да разпилявате вниманието и енергията си върху ненужни неща и негативни хора.

Пет:  вашият тотем е  Кучето. Нямате проблеми с целите. Много по-трудно е да се намери мотивация по пътя към щастието. Можете да бъдете изключително мързеливи, но вашият тотем винаги ще ви покаже пътя към придобиване на качествата, необходими за работа, любов и осъзнаване на вашето място във Вселената. Кучето помага да намерите приятели и сродната си душа.

pixabaypixabay

Шест: вас ви защитава Орелът. Каквото и да се случи в живота ви, чувство за свобода винаги ще има. Вашият тотем помага да се определят приоритетите в живота, да се планират правилни неща за бъдещето. За това трябва да имате цели, без които може да настъпи стагнация. Възможно е да има проблеми с настроението по време на периоди на неуспех, но с ефективни техники можете бързо да поправите това.

Седем:  вашето тотемно животно е  Змията. Тя непрекъснато провокира у вас желанието да останете в уединение, но дава сила да преодолеете препятствията сами. Този тотем също ви дава творческа енергия, засилена интуиция. Целият ви живот е насочен към подобряване на емоционалната издръжливост, а не към развитието на сила.

Осем:  вашият тотем е Котката. Увеличава късмета в любовта, засилва шестото чувство. За да достигнете големи висоти в живота, се нуждаете от постоянно обучение и усвояване на знания. Котката дава на собственика си физическа издръжливост и късмет.

pixabaypixabay

Девет:  тотемно животно е Бик.  Помага ви да не отстъпите назад, когато всичко пада в бездната, когато увереността ви е на нула. Това е едно от най-силните тотемни животни, защото пряко работи със съзнанието на хората, чийто покровител е. Бикът помага за лесно разрешаване на конфликти и интуитивно притегля полезни контакти.   

pixabaypixabay
       

Използвани  материали от чуждия печат  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив