Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Важни съвети за 18 март

Хороскоп

Важни съвети за 18 март

Снимка:

Днес сме под влияние на 6 лунен ден, който започва от 08:59 и продължава до 09:28 часа на следващия ден. Полезно е да се отървете от всички натрупани вътрешни преживявания през това време. Можете да направите това като просто си поплачете. Останете сами със себе си. Отпуснете се и оставете сълзите ви да потекат. Не се сдържайте - освободете емоциите, които ви безпокоят и ви преследват.

Смята се, че шестият лунен ден помага за удължаване на живота, за осигуряване на добро здраве за себе си до дълбока старост. В духовен план се прилагат ритуали за придобиване на безсмъртие и вечен живот на небето. Това има общо с факта, че енергийният канал, идващ директно от Космоса, става отворен и най-достъпен през този период. На човек се дава шанс да установи контакт с други светове, да разбере истинската цел на своето съществуване, да поеме информационните потоци отгоре.

Всички органи и системи, свързани с въздуха и водата, са много уязвими. Разбира се, на първо място, говорим за дихателните органи. Не трябва да пиете твърде студени напитки през това време, за да избегнете тонзилит, ларингит, фарингит. Освен това не прекалявайте с горещите напитки. Ако работата ви включва постоянен стрес върху гласните струни (учител, певец), опитайте се да ограничите максимално времето за разговори. В противен случай можете да провокирате появата на хронична кашлица или други възпалителни процеси в дихателните пътища.

Успехът на лечението на заболяване, започнало на 6-ия лунен ден, се състои в правилно поставената диагноза, тъй като неговите симптоми са измамни, може да се лекува грешна болест. При правилна диагноза организмът ще има способността за бързо възстановяване. Обикновено заболяването е много по-просто, отколкото изглежда и също е лесно за лечение, но ако не се започне навреме, то може да стане хронично. Ако не се излекува, но се заглуши, може да се повтори в бъдеще. Сега са уязвими белите дробове, дихателните органи, предмишниците, раменете, ръцете, пръстите. Избягвайте излишния стрес върху ръцете и раменете си, не вдигайте тежести. И се облечете топло, грижете се за дихателните пътища и белите дробове. Не се препоръчват операции на тези органи в областта на гръдния кош.

Благоприятно време за подмладяващи процедури. Както знаете, масажът добре загрява кръвта и ускорява метаболизма.  През този период можете да повлияете положително на работата на цялото тяло. Ако имате възможност, отидете при специалист масажист. Ако наблизо няма салон за масаж, опитайте сами. Намерете най-стегнатите зони и бавно ги масажирайте със специални масла и кремове. Различните лечебни аромати имат благоприятен ефект, така че включете допълнителни елементи под формата на ароматни свещи в процедурата за масаж. Спокойната мелодия също перфектно отпуска.

Този период е благоприятен за всяка комуникация. В общуването с близки или непознати, в малка или голяма компания - всичко върви лесно и с максимална полза. Днес хората са по-контактни, мислят по-положително, което означава, че има по-голяма вероятност да се срещнат интересни хора, да се намерят нови приятели или съмишленици.

Не се препоръчва да правите секс на шестия лунен ден, ако поне един от партньорите се чувства уморен психически или физически. Това може да причини вътрешен дискомфорт както на жената, така и на мъжа, което ще се отрази на бъдещите взаимоотношения.

Ако и двамата се чувстват добре, сексът не трябва да бъде агресивен, а много спокоен. Позицията трябва да бъде избрана да е най-удобна. Удължете времето си за любовната игра - това ще повлияе положително на доверието ви един към друг. Както бе споменато вече, шестият лунен ден е идеалното време за масаж. Направете си взаимен еротичен масаж. Това ще увеличи удоволствието.

Рязането на косата днес ще ви помогне да се отървете от здравословни проблеми, да прогоните тъгата и да постигнете усещане за лекота.  Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време. Ако не искате да се подстригвате, тогава може само да подравните косите си. Те ще растат по-бързо. Ако пък ежемесечно ги подравнявате в това време, то ви е гарантиран богат живот.

Преди да заспите, задайте въпрос на Висшите сили. Гарантирано е, че ще получите отговор в сънищата си, които ще имате. Но просто трябва да ги изтълкувате правилно.                                                                                                                                       


Топ новини

виж още

Актуална тема