Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Важни съвети за 5 септември

Хороскоп

Важни съвети за 5 септември

Важни съвети за 5 септември - Tribune.bg
Снимка:

Опитайте се да сте в добро настроение през целия ден. Мрачен, недружелюбен човек може да си навлече неприятности или опасна болест. Избягвайте всякакво напрежение - физическо и психическо. Възможна е рязка промяна в настроението.

Не предприемайте резки действия. Не се препоръчва активност. Бъдете последователни, внимателни и наблюдателни. За тези, които са живели в хармония с Луната през целия месец и са използвали енергията й правилно, мъдростта ще се разтвори пред тях под някаква форма.

Днес е денят, в който можете да достигнете ново духовно ниво. Полезно е да работите с астралното си тяло, с чакрите и кармата. Медитацията е добра, чрез нея душата може да познае своите минали превъплъщения. Концентрирайте съзнанието си, надникнете във вътрешния си свят. Добре е да анализирате действията си, да погледнете назад и да обобщите резултатите от изминалия период.

Днес е денят, в който всички ваши добри дела ви се връщат стократно. Ако сте помагали на хората, подкрепяли сте ги и сте ги изслушвали този месец, ще получите награда. Тя може да бъде парична или нематериална. Всеки ще получи това, което заслужава.

Очите са уязвими днес, така че не прекарвайте много време пред компютъра, телевизора или четене на книга. Избягвайте ярки светлини. Ако страдате от безсъние, петминутно съзерцание на слаба светлина ще ви помогне.

Днес се препоръчва да пазите главата си и да не натоварвате ума си. Ако кръвното ви налягане се повиши или главата ви боли, това е знак, че сте нарушили лунните заповеди и енергията ви е отказана.

Възникващите днес заболявания обикновено се свързват с проблеми на чакрите или кармата. Изцелението няма да дойде, докато пациентът не осъзнае грешките си и не се опита да се поправи. Болестта може да се тълкува като урок, на който животът ни учи.

Сънищата са предимно пророчески и едни от най-лесните за тълкуване. Без усилие ще можете да разберете символите, които сънувате. Чрез тях можете да видите епизоди от бъдещето си, такова каквото може да бъде. Затова бъдете внимателни и след като се събудите, опитайте се да запомните всички подробности възможно най-ясно.

Само от вас зависи дали това, което сте сънували в пророчески сън, ще се сбъдне. Това не е точна картина на вашия живот, а по-скоро само един от възможните сценарии за развитие на събитията, един вид предупреждение.

Днес човек може да „види светлината“, да получи тайни знания. Основното е да живеете в хармония със себе си и света.

Карта Таро на деня – Колелото на късмета

Късметът ви очаква днес! Съдбата обещава да ви поднесе подарък, а може би дори повече от един. Картата на деня подсказва, че изненада може да ви очаква навсякъде, но най-вероятно там, където най-малко очаквате. Може да намерите портмоне на пътя, или може би ще срещнете някоя съдбовна личност, която да промени живота ви. Бъдете готови за всеки ход на събитията и не забравяйте да благодарите на Фортуна.

Ритуал за успех „Звезда“

Симоронският ритуал за успех, бързо възстановява вътрешния баланс и ви настройва за постигане на целта. Той моментално зарежда с положителна енергия и дава самочувствие.

Може да се използва в случаите, когато имате нужда от успех във всичко (преди да говорите публично, преди да положите изпит, преди интервю или важни преговори и т.н.) - когато имате нужда от допълнително самочувствие и позитивно отношение ...

И така, вземете огледалото в ръка и с показалеца на дясната си ръка (за левичарите - лявата) нарисувайте въображаема звезда (няма значение размера) в центъра на челото ви. Погледнете отражението си, представете си ярка звезда на челото си, усмихнете се на себе си и с искрено възхищение и максимална емоция кажете: „Вярно е, вярно е! Днес съм звезда!

Това е целият ритуал. Сега сте истинска звезда и можете да се справите с всичко! Практикувайте този ритуал за успех доста често в най-различни ситуации. Някои твърдят, че работи чудесно. Основното е да имате положително отношение и повече емоции при изпълнението му. Успехът е гарантиран!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати