Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Важни знаци и поверия в началото на Новата година

Хороскоп

Важни знаци и поверия в началото на Новата година

Снимка:

В началото на всяка година се надяваме, че в близко бъдеще животът ни ще се промени към по-добро. За да разберете дали това ще се случи, ще помогнат знаци на съдбата, които не бива да се пренебрегват. За да не пропуснете важните сигнали и да избегнете опасностите, бъдете отворени и следете за тях. Те ще ви кажат какви изненади Ви е подготвила Вселената през следващите дванадесет месеца.

На 1 януари можете да разберете какво съдбата е подготвила за вас. Трябва само да се разходите навън. Среща с куче в същото време обещава надежден приятел, който ще бъде близо в моменти на трудности. Ако срещнете котка, трябва да внимавате да не се поддавате на провокатори и завист.

Ако в началото на годината намерите коте или кученце при прага ви (или изскочи на пътя ви), това е подарък на съдбата. Ако решите да го осиновите, бъдете сигурни, че новият домашен любимец ще ви донесе късмет. Ако пренебрегнете дара на Вселената, тогава годината ще ви донесе много неприятности. Ако не можете да вземете животното у дома по някаква причина, опитайте се да намерите подслон за него.

Излизайки на улицата на 1 януари, обърнете внимание на първия срещнат човек или първият, който дойде в дома ви. Жена -  неприятел, мъж - нов приятел.

Ако в началото на януари случайно намерите портфейл или пари на улицата, това означава, че през новата година ви очаква богатство и успехи на работа. Ако сте загубили пари, подгответе се за финансови затруднения.

2021 година ще премине през знака на Белия Метален Бик. Ако сънувате бик, теле на Нова година, това означава, че покровителят на годината ще ви предпазва от неприятности и проблеми.

Ако през първата половина на януари срещнете стари приятели или познати, през новата година ще можете да създадете много нови запознанства.

Ако гост от противоположния пол дойде да ви посети на Нова година, ви очаква нова любов или сватба.

В началото на януари се опитайте да избягвате кавги с близките, в противен случай конфликтите в дома ви ще започнат да се появяват много по-често.

Ако в първите дни на годината сте се скарали на улицата с непознат, през новата година ще имате много завистници и недоброжелатели. В този случай е добре да използвате ефективен амулет.

Строго е забранено да се дават заеми в началото на януари. Заедно с парите си рискувате да раздадете щастието и късмета си. Също така през това време не се препоръчва да се заемат лични вещи и продукти.

Първите три дни на новата година, ако сънувате пророчески сън, важно е да се помни. Поверието гласи, че приятните сънища винаги обещават късмет, а ако след събуждане тревожното чувство не ви напусне, трябва да станете потайни и да не казвате на никого за плановете си.

Според поверието, в началото на годината не бива да позволявате скандали и конфликти да се случват, в противен случай ще имате подобни проблеми в отношенията с роднини и колеги през цялата година.

Също така, според знаците, всяко събитие, което е настъпило на 1-ви януари може да стане съдбовно. На този ден е важно да се следят знаците на съдбата, за да се премахнат трудностите в бъдеще и да изберете правилния път към щастието.                                                                                                                                                                                                                 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още