Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Великден – универсален ден 7 (седмица)

Хороскоп

Великден – универсален ден 7 (седмица)

Великден – универсален ден 7 (седмица) - Tribune.bg
Снимка:

Нумерологично днешният ден е под влияние на числото 7 – седмицата.

24.04.2022 = 2+4+4+2+2+2 = 16 = 7

Ден седми – Бог е направил почивен ден неделя. Когато същото число се случи в живота, не трябва да пренебрегвате такова съвпадение. Ангелът-хранител може да се опита да ви предаде важна информация. Писанието казва, че числото седем е съвършено. То е в състояние да контролира Вселената, като божествено число участва в живота и смъртта на човека. Седем е духовно число. Седем е почитано число от всички народи и по всяко време. В древен Египет то е било символ на Сътворението. В древна Гърция е било символът на Аполон, тъй като според легендата той е роден на седмия ден от месеца. Иисус Христос възкръсва на седмия ден. Числото 7 се споменава повече от 700 пъти в Библията.

Днес можете да видите необичайното във всичко. Вашият аналитичен ум работи в тясна връзка с колективното несъзнавано. Ето защо е особено добре да прекарате този ден сред природата, най-добре, ако имате възможност на брега на морето, реката или в гората. Природата, особено нейната водна стихия, най-добре допринася за нашето проникване в сферата на несъзнаваното. Ако не е възможно да излезете сред природата, отпуснете се с приятели някъде на приятно местенце или пък да прекарате известно време днес в самота, насаме със себе си и мислите си, в медитативно състояние. Трябва да се опитате да не губите това съзерцателно настроение, което е толкова характерно за деня на седмицата. Ще ви помогне да облекчите натрупаната умора и стрес, да погледнете по-нов начин на ситуацията.

Днес виждате това, което всички останали не могат да видят. Забелязвате в познатото нови възможности за развитие или скрити по-рано опасности от всички. Вие сте в състояние да дадете неочакван и екстравагантен съвет, да предложите необикновено решение. Затова отделете време, днес е ден, който ви помага да обмислите нещата бавно, на спокойствие.

Като цяло, както спорта, така и физическата работа е най-добре да се избягват – тялото ви е твърде отпуснато за това. Ако искате да се движите, танцувайте на бавна музика. Това ще ви помогне да се отпуснете и да медитирате малко.

Денят на 7-цата е идеален за творческа работа: рисуване, скулптура, музика. Бъдете спокойни, незабързани и внимателни, вслушвайте се в чуждото мнение. И запазете критиката си към другите за себе си. Днес можете да бъдете пристрастни и несправедливи.

В древни времена се е смятало, че за да се приготви настойка, която възвръща жизнеността и лекува всички болести, е необходимо да се вземат 7 билки и да се сварят в 7 изворни води. Лекарството се пие 7 дни подред по 7 супени лъжици.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ден, число
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети