Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Венера в Рак засилва желанието да обичаме и да бъдем обичани

Хороскоп

Венера в Рак засилва желанието да обичаме и да бъдем обичани

Снимка:

Венера е планета на емоциите, любовта, парите и навлизането й в свръхчувствителния знак Рак (от 2 до 27 юни) поставя началото на период, през който ще бъде подчертана необходимостта да споделяме най-дълбоките си чувства с другите.

Венера в Рак е много чувствителна, романтична и ни носи огромно количество съпричастност и съчувствие към другите. Тази енергия идва от сърцето, а не от главата. Венера в Рак може да бъде доста манипулативна, като използва силата на водата (емоцията), за да надделее и да получи това, което иска.

Уран, планетата на общуването, приятелите, нестандартните и ексцентрични хора и ситуации, приветства навлизането на Венера в знака Рак (13 юни) с красив аспект секстил. И двете планети са приятелски настроени в търсене на креативното, омайното, необичайното. Уран е „гръмотевицата, електричеството“, така че любовта може като „гръм от ясно небе“ да ви се стовари.

Период на необичайни, неочаквани и спонтанни запознанства, а отношенията, които са още в началото, могат да се задълбочат. Връзките, които продължават от повече време и са станали малко скучни и монотонни, могат да се оживят и любовта да процъфти отново.

Венера в Рак образува прекрасен аспект тригон и с Нептун от Риби (21 юни). Период, изпълнен с универсална любов към всяко живо същество на този свят. Ще гледаме света през розови очила. Под този аспект се случват красивите мистерии, обвити в мистичните енергии на Висшите космически сили. Изисканост на емоциите и чувствата, изтънченост на сетивата и желание да се слеем не само с любимия човек, но да обичаме и да бъдем обичани от всички около нас, поне за кратко ... наслаждавайте се, докато трае ...

Как ще се отрази транзитът на Венера на различните зодиакални знаци. Разбира се това са общи тенденции, а по-задълбочените зависят от личния ви хороскоп.

Овен – Венера преминава през 4 дом и ще активира сектора на семейните отношения. Това ще бъдат приятни три седмици за вас, където ще можете да постигнете хармония там, където е имало разногласия.

Телец – Венера в 3 дом ще подобри вашите комуникативни умения, което ще ви помогне при изразяването на чувствата ви. Трудните разговори ще протичат по-лесно, защото ще можете да съчетаете тактичност и честност. Също така е подходящ момент да се справите с натрупаните ежедневни задължения. Благоприятно e за къси пътувания, рекламна дейност.

Близнаци – При този транзит Венера активира вашия финансов сектор и предлага добри възможности. Ретроградният Меркурий обаче може да ви слага прът в колелата. Бъдете внимателни, когато става въпрос за любов и не се опитвайте да купувате нечия любов и обич. Харчете парите обмислено и внимателно. Сега лесно изтичат между пръстите.

Рак – Венера, преминавайки през вашия знак, ще ви възнагради с грация, харизма, обаяние. Това ще бъде много благоприятен период за любов, но внимавайте да не влизате в нова връзка твърде бързо. Тези, които вече имат такава, трябва да се посветят повече на партньора си и да му покажат колко много го обичат и ценят. Не се страхувайте и срамувайте да изразявате чувствата си.

Лъв – Транзитът на Венера активира вашата духовна зона, но може и да ви накара да се страхувате малко от неща, които са извън вашето сегашно разбиране. Възможно е да започнете тайна любовна връзка или да възникне несподелена платонична любов. Също така може да имате доходи от тайни далавери. Каквото и да правите, може да е свързано с уединение и скрито от обществеността.

Дева – Венера ще има голямо влияние върху вашия социален живот. Ще имате повече самочувствие и ще имате възможности да създадете нови приятелства. Възползвайте се максимално от този транзит и се насладете на добра компания. От участие в културни, религиозни, просветителски мероприятия, може да възникнат делови или романтични възможности.

Везни – Венера в 10 дом ви прави очарователни, засилва уменията ви за комуникация и преговори. Ще засили желанието ви за обществен престиж и статус. Чрез кариерата може да възникнат делови или романтични отношения и обратно – чрез брачните и романтични партньори може да постигнете професионални възможности.

Скорпион – Транзитът на Венера през 9 дом ще ви насърчи да изследвате нови неща и да се срещате с нови хора. Ще бъдете в настроение за пътувания, където бихте могли да имате приятна възможност за любовно приключение. Летните дни ще събудят страстта у вас.

Стрелец – Венера в 8 дом ще ви помогне да възстановите емоционалните връзки, които сте пренебрегнали напоследък. Този транзит може да ви бъде от голяма помощ, така че би било добре да се възползвате от него. Възможни са подаръци, приходи от наследство, застраховки.

Козирог – Венера минава през партньорския ви дом, така че в следващия период връзките ви ще бъдат вашият приоритет. Любовният ви живот може да стане по-хармоничен, ако сте имали проблеми напоследък, те могат да изчезнат. Сега най-после ще можете да се отпуснете и да се насладите.

Водолей – Венера преминава през вашия дом на здравето, така че ще ви даде усещане за красиви и вкусни неща. Прекалената наслада от храна и напитки може да ви причини някои здравословни проблеми по време на този транзит. Хармонични отношения в службата. Засилва се личната ви привлекателност чрез подобрение на здравето и особено чрез подобрение на външния вид, купуване на красиви дрехи.

Риби – Венера в сектора на любовта ще събуди вашата креативност, особено в онези представители на този знак, които се занимават с изкуство. Този период често носи романтични и сексуални приключения. Жените, желаещи да забременеят, може да постигнат мечтата си.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още