Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Венера в Скорпион (от 21 ноември до 15 декември)

Хороскоп

Венера в Скорпион (от 21 ноември до 15 декември)

Снимка:

Планетата на любовта Венера на 21 ноември навлезе в дълбоките води и тъмните пещери на знак Скорпион, където ще остане до 15 декември. Тук Венера се намира в изгнание, т.е. не се чувства особено добре, още повече, че ще премине през опозиция с Уран (27.11.), който е в противоположния знак Телец.

Венера е планетата в астрологията, която управлява красотата, любовта и парите - всички тези неща са много желани от всички. Кой не иска да бъде красив и привлекателен, кой не иска да има много пари, кой не иска да има любим партньор и да е обичан?

Астролозите знаят много добре за силата на Венера, защото тя е една от най-близките планети до Земята. Нейното влияние върху човек е доста осезаемо. Преминаването й през знака на Скорпион ще бъде доста болезнено и неблагоприятно за повечето хора. В любовните дела няма да е най-лесното време. Това означава, че тя ще има достатъчно време да направи бъркотията, преди да продължи пътя си към знак Стрелец. Не само любовта, но и приятелството може да пострада, защото тези чувства са много сходни. 

Ако сте срещнали някого наскоро, може да сте вдъхновени да издигнете връзката на следващото ниво при този транзит. Или по-лошо, несподелените чувства може да ви ужилят малко повече от обикновено. Това е защото Венера в Скорпион е чувството, че искате да притежавате душата на любимия човек. Очарованието на Венера е в нейната готовност да се ангажира и да се впусне в любовта. В Скорпион, тя жадува за силна емоционална връзка и въобще връзки, които надхвърлят ежедневния флирт. Тя се стреми да се вклини и да очарова обекта на своята привързаност.

Знак Скорпион не може да понася нищо фалшиво или повърхностно. Транзитът на Венера през Скорпион е време да задълбочите отношенията си и да ги изчистите от фалшиви преструвки. Избягвайте да започвате да изяснявате отношенията си, рискувате да станат по-зле нещата.

Когато Венера е в Скорпион, емоциите стават по-дълбоки и интензивни, хората (особено жените) са склонни да драматизират нещата, да се стига до истеричност. Страстите стават по-силни и може да се появи силна ревност. 

Как по-безопасно да изкарате този период?

Първо, ще ви трябва искрено желание да направите живота на някого по-добър и по-светъл. Разбира се, преди всичко това са вашите близки и партньорът ви. Не чакайте нещо да се промени: празните очаквания няма да донесат нищо. Вземете ситуацията в собствените си ръце, извинете се на човека, ако сте го обидили, простете на тези, които показват, че разбират грешките си и се разкайват. Това не е лесно време, но съвсем не означава, че всичко непременно ще се развива според отрицателните сценарии. Важно е да се разбере, че по време на този транзит на Венера, трябва да вземете любовните дела в собствените си ръце и да не чакате чудеса. Да се избягва импулсивността, изкушенията. Всяка дума и действие трябва да бъдат добре премислени.

Слабостта на Венера подсказва за проблеми с емоционалното състояние, на което ще помогне да се възстанови методът на холотропното дишане. За това трябва да се потърси специалист

Не забравяйте, че мистерията, загадъчността и сексуалната визия сега работят най-добре. Няма да сбъркате, ако носите черно (кожа, дантела, коприна, кадифе). Един от любимите стилове на Венера в Скорпион е жената Вамп – много женствен стил на облеклото, съчетан с ефектен макиаж, стилът на съдбовната жена. Поработете върху себе си, за да изглеждате и да се чувствате по-секси – има стотици начини.

Наслаждавайте се на живота с всичките си сетива – храна, обстановка, масажи, спа процедури.

Потърсете допълнителна литература за секса, еротиката и изкуството на любовта и флирта. От повече знания глава не боли. Стремете се да станете по-добри и изкусни в любовта и секса и да подобрите качеството на връзката си или флирта.

Погледнете към вашата сенчеста страна - частите от вас, които предпочитате да запазите скрити от останалите. Поработете над себе си.

Прекратете нечестна връзка, т.е. ако сте обвързани с някой, който е женен или вече не сте влюбени в човека и т.н. Бъдете готови да се откъснете напълно от връзка, която вече не работи.                                  

Проведете детокс терапия и се изчистете от старите енергии.

Отворете гардероба си и без жал се отървете от неща, които вече не носите.

Стремете се да контролирате емоциите си, за да контролирате своя свят и личното пространство по време на енергийната слабост на Венера в знак Скорпион. Любовта не е област, където късметът е единственият фактор. Главното нещо е да не се огъвате и да не отстъпвате.                                                                           


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема