Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Венера в знак Овен

Хороскоп

Венера в знак Овен

Венера в знак Овен - Tribune.bg
Снимка:

Венера, подобно на другите планети, пътува през всеки зодиакален знак за около 3-4 седмици, преминавайки от един знак в друг. В зависимост от това се променя и емоционалният ни фон. Тъй като планетата отговаря и за въпросите на любовта, това се отразява и на отношенията.

От 7 февруари до 4 март Венера се намира в знак Овен. Тук планетата на любовта се намира в заточение и не се чувства много добре в огнения знак. Настъпват трудни времена за отношенията. За мнозина любовта им ще бъде подложена на истинско изпитание. Емоциите, когато Венера се намира в Овен, стават по-живи, чувствата по-страстни, а действията са импулсивни. Истинска сплав от сантименталност и агресивност. Стигат един поглед, дума, жест, така че от искрата да пламне пламък.

В отрицателно проявление могат да възникнат сцени на ревност, взаимни упреци, претенции, негодувание, натиск върху партньора и стремеж да доминиране във връзката. Изразът „От любовта към омразата има само една крачка“ отлично характеризира този период. Ако в миналото сте изпитвали някакви съмнения в човека до вас, подозирали сте го в тайни, живели сте в илюзии, то сега всичко ще стане кристално ясно. Ще получите търсените отговори по един или друг начин.

Когато Венера е в Овен хората лесно се втурват от една крайност в друга. Склонни са да извършват импулсивни действия и съществува риск да стигнат до разрив във връзката, така че едва ли ще е възможно да се възстановят после отношенията. Но можете да изпращате страст и любов в позитивна посока.

Внимавайте с чувствата, които изпитвате. Трудно ще се контролирате, но трябва да бъдете сдържани в думите и действията, за да има мир и спокойствие. По-добре се въздържайте да изяснявате отношенията си и да вземате сериозни решения за бъдещето на връзката ви. Не позволявайте на гордостта да движи нещата. Дори да обмисляте раздяла, не го правете, докато Венера е в Овен. Може после да ви дойде друг акъл и да съжалите за прибързаността си.

От друга страна, това е благоприятно време за нерешителните хора. Запознанствата в този период се осъществяват по-лесно, по-лесно е да се признаят чувствата. Лесно е и да се влюбите в този период.

Венера ще бъде по-благосклонна към огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец, както за въздушните знаци Близнаци и Водолей. По-труден ще е периода за Рак, Везни и Козирог.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати