Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Водата отмива всичко негативно

Хороскоп

Водата отмива всичко негативно

Снимка:

Много неща се казват за прекрасните свойства на водата напоследък. Тя не само е в състояние да оздрави тялото, също придава сила и енергизира. Наред с другите неща, водата може да подобри настроението, успокоява, облекчава стреса. Древните отдавна са казали, "водата отмива всички скърби".

Водата от всичко очиства. Ако на човек му е тежко на душата, тъжно, водата може да помогне. Ако през деня сте били обект на завист и злоба, водата ще очисти негативната енергия полепнала по аурата ви.

Измиването под душа може да е само традиционна процедура, но може да се превърне в специален и пречистващ ритуал. Тогава водата е най-лековита и с полезни свойства. Мистичната сила на водата запазва в информационната структура на психиката духовното състояние, с което провеждате измиването.

Обикновеното измиване няма да доведе до желаното прочистване, но ако си представите, че водните струи, докато се стичат по тялото отмиват всички грижи, безпокойства и проблеми, които са в главата ви, смъкват цялата психологическа и информационна нечистотия, то тогава ефективността на миенето нараства многократно.

Тези, които са вярващи могат да кажат молитва (наричане), за да превърнат обикновеното измиване в ритуално прочистване. Молитвата трябва да се казва бавно, с вяра, от сърце, като се чувства всяка една казана дума. Това е древно знание и опита на предците ни. Думите, които са дадени не са задължителни, а само насочващи.

Вие може да кажете свои думи.

 

Вода, водице, чиста сестрице,

приеми моята тъга, всички мои беди,

измий мъката от моята душа,

измий злото от моето тяло,

изчисти ме от всичко негативно.

Върни светлината в моята душа,

здравето в моето тяло,

радостта в сърцето ми,

възкреси моята любов, моето щастие!  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още