Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Водолей - личност и характер

Хороскоп

Водолей - личност и характер

Водолей - личност и характер - Tribune.bg
Снимка:

Водолеите се представят по два начина: от една страна като срамежливи и спокойни, а от друга страна могат да бъдат ексцентрични и енергични. И в двата случая са дълбоки мислители, алтруисти, които обичат да помагат на други хора.

Високо интелектуален, това е знак за огнена независимост, от която произлиза интуицията, последвана от логика. И двата типа личности са напълно способни да виждат, без предразсъдъци и двете страни, което ги прави хора, които решават проблемите много добре.

Въпреки че са добре адаптирани към обстановката, която ги заобикаля, Водолеите имат дълбока нужда да бъдат сами за известно време и далеч от всичко, за да обновят енергията си. Ключовата дума за този знак е "въображение". Хората, родени в знака на Водолей, могат да видят навсякъде възможности, въпреки че изглежда на пръв поглед, че те не съществуват.

Водолеят е въздушен знак и като такъв използва ума си при всяка възможност. Ако няма ментална стимулация, те се отегчават и им липсва мотивация да постигнат най-добрия резултат. Уран, управляващата планета на знака, има рязък и понякога агресивен характер, но също така дава на Водолея визионерски качества, способни са да проникнат в бъдещето и да знаят точно какво ще правят след пет или десет години. Уран им дава силата на бърза и лесна трансформация, така че те са по-известни като мислители, прогресивни личности и хуманисти. Те се чувстват добре в група, така че са склонни да бъдат заобиколени от други хора през цялото време.

Водолеят е символ на пазителя на водата, водата, която лекува хора, растения и животни и гарантира, че животът продължава. Ето защо Водолеят се стреми да почувства участието си в жизнения цикъл и е в състояние да направи всичко, за да го поддържа.

Проблемни части от тялото на Водолея са ставите и кръвообращението. За добро здраве би било най-добре да се правят редовни профилактични прегледи на тези части и органи.

Най-големият проблем за Водолея е усещането, че е ограничен. Поради желанието си за свобода и равенство за всички, винаги ще се стреми да осигури свобода на словото и движението, както намери за добре. Водолеят има репутацията на студена и безчувствена личност, но това е само техен защитен механизъм срещу преждевременната близост. Да се научиш да се доверяваш на другите и да изразяваш емоциите си по здравословен начин са две умения, които се придобиват чрез растеж и развитие с течение на времето.

Водолей - любов и секс

Интелектуалната стимулация е най-големият афродизиак за Водолея. Нищо не може да го привлече повече от интересен разговор с някого. Що се отнася до любовта, най-много им подхождат хората, които не приемат лекомислено тяхната искреност. Откритост, комуникативност, въображение и готовност за поемане на рискове са качества, които се вписват добре в житейската перспектива на този знак. Честността и искреността са от съществено значение за някой, който иска дългосрочна връзка с този динамичен човек.

Водолей - приятели и семейство

Въпреки че представителите на този знак са комуникативни, те се нуждаят от време, за да се сближат с хората. Тъй като са много чувствителни и внимателни, близостта за тях предполага уязвимост и това не се приема лекомислено. Непосредствеността на Водолея, съчетана с твърдото им отношение по някакъв начин ги прави предизвикателство за опознаване. Водолеят ще направи всичко за близките до степен на саможертва, ако е необходимо. Най-често търсят в приятелите качествата на креативност, интелект и честност. Що се отнася до семейството, очакванията са не по-малко. Въпреки че имат чувство за дълг към близките си, те няма да създадат близки връзки, ако не бъдат изпълнени същите очаквания като при приятелството.

Водолей - кариера и пари

Водолеите внасят ентусиазъм в работата, имат изключителна способност да използват въображението си за бизнес цели. Кариерата, която позволява разработване на концепция и демонстрация, може да подхожда добре на този знак. „Знам“ е ключова дума за Водолея. Високият интелект, съчетан с желанието да споделят своите таланти, вдъхновява мнозина, които работят в тяхната среда.

Визионерският тип Водолей обича да се занимава с работа, която цели да направи човечеството по-добро. Когато става въпрос за пари, този знак наистина има таланта да поддържа баланс между харчене и спестяване на пари. Работата като актьор, писане, преподаване, фотография или пилотиране им отива много добре. Най-добрата среда е тази, която им дава свободата да решават проблеми без строги указания. Водолеят е нетрадиционен тип и ако получи възможност да прояви таланта си, може да постигне завидни успехи.  


Етикети водолей

Топ новини

виж още