Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Времето на Лъва – от 22 юли до 23 август

Хороскоп

Времето на Лъва – от 22 юли до 23 август

Снимка:

Слънцето се намира в знака Лъв от 22 юли до 23 август, докато премине в знак Дева, тоест когато Слънцето се намира в този огнен знак ние ставаме по-креативни, по-смели и по-енергични. Затова не се изненадвайте от допълнителната увереност и огнена енергия, която ви дава Лъва. Слънцето в Лъв ще ви озари със специални лъчи - раждат се нови сили, желание за приключения и енергия.

Водени от Слънцето, можем да разберем, че искаме да изследваме, експериментираме нови неща и да позволим на нашето самочувствие да блести. Взимаме най-смелите решения, а сезонът на Лъвовете събужда красива енергия и ни насърчава да се свързваме с нещата, които обичаме и на които се радваме.

Една от основните дати по време на управлението на Лъв е 8 август - тогава се отваря магическият портал - Лъвската порта. Този портал е вълшебно време на висока енергия и вибрации и е свързан със звездата Сириус, която се счита за нашето духовно Слънце. В същото време ще настъпи новолуние в Лъв, което допълнително засилва тази енергия на осъществяването на мечтите.

Използвайте този период като възможност за подобряване работата за вашето развитие и просперитет.

Овен - Очаква ви период, пълен със събирания, срещи и общуване. Ще се изправите лице в лице с човек, който харесвате отдавна и може би ще намерите смелостта да разкриете чувствата си точно сега. Избягвайте любовната енергия от миналото. Когато някой ви покани на пътешествие, излет и приключение, не отказвайте, защото в тези дни можете да си прекарате чудесно.

Телец - Фокусирате се върху бизнес задачите и е възможно да имате повече идеи, креативност и вдъхновение. Очакват ви важни възможности за работа, а може би дори оферти от чужбина. Бъдете внимателни при поемането на отговорност. Нуждаете се от допълнително време, за да се отпуснете.

Близнаци- Нужно е да устоите на много изкушения този месец, защото може да се почувствате изтощени. Когато Меркурий влезе в Дева на 11 август, вместо да казвате „да“ на всичко, съобразявайте се със своите енергийни възможности. Правете само това, което искрено ви вълнува. Това е чудесен период за енергийно прочистване и прераждане на тялото и ума.

Рак - Може да започнете да виждате другите хора такива, каквито са в действителност. Това осъзнаване може да повлияе на определени отношения, принуждавайки ви да се оттеглите. Този месец оттеглянето и отказването от някои връзки е част от лечението. Започвате да гледате на себе си по различен, по-добър начин.

Лъв - Кого искате в живота си? Погледнете добре отношенията си и бъдете честни - какво наистина означават хората за вас. Обърнете внимание на социалните си връзки до 22 август. Ще се почувствате готови да се изправите срещу някои сенки, ще бъдете насърчени да вземате смели, но трудни решения за бъдещето си.

Дева - Не е лесно да отворите сърцето си, но в този период е точното време да откриете какво се крие в душата ви. Време е да помислите за споделяне на това, което ви е на сърцето и ума. Когато Меркурий се приведе в съответствие с Дева на 11 август, използвайте силата на комуникацията, за да разрешите някои предизвикателства. Когато ви е трудно, доверете се на истинските си приятели.

Везни - По време на управлението на Лъв, Везните ще бъдат истински хедонисти. Наслаждавайте се, но внимавайте за ненужни разходи, особено около 16 август, когато Венера се премества във вашия знак. Ако спестите поне малко и ограничите разходите си, ще намерите нови начини да печелите пари и да се наслаждавате на това, което вече имате.

Скорпион -Докато Слънцето е в Лъв, Скорпионите ще се занимават най-вече с декорация на дома си, обновяване и може би преместване. Особено благоприятно време за започване на проекти. Ако сте доволни от жизненото си пространство такова, каквото е, тогава помислете за други области от живота си, които можете да изчистите.

Стрелец - Стрелец, вие сте известни със своя оптимистичен и ентусиазиран характер, но този месец може да се почувствате изтощени. От 28 юли, когато Юпитер ретроградно навлиза във Водолей, ви очаква спад в енергията. Признавайте и приемайте чувствата си, вместо да ги избягвате. Новолунието на 8 август носи нови навици и ритуали, но и шанс за трансформация.

Козирог - Време е да излезете от зоната на комфорта си и да направите важни неща, за да постигнете целите си. Умът ви е активен през този период, така че се посветете на печелене на финанси, особено ако имате съвместни предприятия. Новолунието в Лъв на 8 август ви насърчава да поемете контрола над ситуацията.

Водолей -Този месец, скъпи Водолеи, може да се почувствате разкъсани между вашите желания в личния и деловия живот. Може да се почувствате готови да дадете всичко от себе си във връзките си. Но ретрограден Уран от 19 август, може да разклати вашите предишни споразумения и планове. Вместо да мислите дългосрочно, съсредоточете се върху настоящия момент.

Риби- Този месец ви очакват страхотни неща. Когато ретрограден Юпитер премине във Водолей на 28 юли и новолунието настъпи на 8 август, ще се почувствате подмладени и ще направите всичко, което ви доближава до осъществяването на мечтите ви. Намерете истинската цел в живота.


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още