Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Всеки човек е уникален

Хороскоп

Всеки човек е уникален

Снимка:

Съчетанието от всички елементи на вашата звездна карта ви прави неповторими и единствени

Увереността, която ни е необходима, възниква в процес на самопознание. Хороскопът, съставен към момента на появата на човек на белия свят, ни служи като пътеводна карта, отчитаща нашите индивидуални особености. Те нямат нищо общо с това, което мислят другите хора за нас, имащи своите пристрастия, предубеждения, надежди и опасения.

Хороскопът отразява вътрешния свят на всеки индивид. Ако ние обективно знаем кои сме, ще ни е по-лесно да останем самите себе си и да не се поддаваме на самоизмами. Имайки по-голяма представа за своите силни и слаби страни, на нас ще ни е по-леко да определим над какво трябва да работим, за да постигнем своята цялост.

Индивидуалният хороскоп не се повтаря в продължение на 25 000 години. От тази гледна точка на астрологията, всеки един човек е съвършено уникален. Никой друг освен нас самите не може да реализира по-добре енергията, заложена в нашия хороскоп. Освен това никой не може напълно да се постави на мястото на друг човек. Затова е по-добре да останем самите себе си. Астрологията е призвана да направи човек съвършен и хармоничен. Помага му да намери правилния път към хармонията между душата и тялото. Тази наука разказва за предназначението на всеки човек, за неговите плюсове и минуси.

Космосът е стройна система от закони. А човек е малка част от Космоса. Както върху човека, така и върху всичко живо и неживо на земята действат едни и същи закони. Парацелз казва: “ Човек зависи от звездите, защото има “звездно” т.е астрално тяло”. Човек се състои не само от физическото (материалното) тяло, но и от енергийно. Неговото астрално тяло произлиза от звездите и се състои от концентрирана космическа енергия. Когато човек се ражда, светилата и планетите създават астралното ни тяло, което се явява приемник на космическата енергия. Нашето физическо тяло се проявява в света, в който живеем. Законът на Вселената е закодиран в нашето човешко тяло.

Вие сте уникални. Това го показва собственият ви хороскоп. Никой не притежава същата рождена карта като вашата. Вероятността да съвпадне с нечия е 1 на 10312. От вашия хороскоп може да се види положението на Слънцето в деня на вашето раждане и от тук се определя слънчевия ви знак (зодията), както и положението на Луната и останалите планети на небето в момента на вашето раждане, мястото на всяка една планета на световната сцена и дали тя е в добри или конфликтни отношения с посестримите си, дали се намира на гости и е добре дошла или е натрапена. Може да се види дали преобладава при вас Ин или Ян енергията, кое от четирите качества притежавате - кардинален, фиксиран или подвижен тип сте и също кой от четирите елемента преобладава при вас (на коя стихия сте подвластни) - огън, земя, въздух и вода.

Съчетанието от всички елементи на вашата звездна карта ви прави неповторими и единствени. Това сте вие! Всеки човек носи в себе си един цял неоткрит свят. Вие сте предизвикателство за останалите.

Рожденият хороскоп се съставя въз основа на вашите лични данни – дата, място и час на раждане. Това е вашата пълна и обективна психологическа характеристика, позволяваща да погледнете себе си отстрани.  Изучавайки  хороскопа си, Вие ще можете да се видите в нова светлина и да разберете скритото във вашата същност, да повдигнете завесите на тайните над вашите скрити способности и наклонности. С помощта на хороскопа ще можете да изберете краткия път, който ще ви отведе към успеха.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още