Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Вселената изпълнява желания на рождения ви ден

Хороскоп

Вселената изпълнява желания на рождения ви ден

Вселената изпълнява желания на рождения ви ден - Tribune.bg
Снимка:

Хората от всички времена винаги са имали тайни желания, които са мечтаели да се изпълнят. Някои старинни ритуали за изпълнение на желанията са стигнали и до нас. Който е романтик по душа или само желае да провери, представям два ритуала.

За да извършите един такъв древен ритуал за изпълнение на желание, трябва да го направите на рождения си ден. Необходимо е да вземете четири медни монети с еднаква стойност (може и съвременни поради липса на медни), да излезете на тих път без натоварен трафик и да застанете на равнозначно кръстовище (добре е да е кръстообразно) или кръстопът. Тези, които живеят в големи градове, могат да изберат за ритуала ранната утрин, когато по улиците няма много коли. Заставайки в центъра на кръстовището, трябва мислено или на глас да кажете това, за което отдавна мечтаете. Необходимо е да се формулират фразите в настоящо време, в утвърдителна форма, представяйки си желаното като вече сбъднато.

След като кажете желанието, трябва да хвърлите монети във въздуха и да кажете на глас три пъти „Платено!“ Това е символична разплата с Вселената за изпълнението на вашето желание. Междудругото, желанието може да бъде свързано с всичко: финанси, здраве, любов или други въпроси.

Някои ритуали за рожден ден са много лесни за изпълнение дори и за онези, които са скептично настроени към всички видове гадания и ритуали. Ето друг ритуал.

Ще ви е необходим обикновен балон. Ако желанието ви е свързано с любов – нека да е розов (или червен), за финанси – зелен, за здраве – син, за друго – жълт. В краен случай какъвто имате под ръка, но за предпочитане да е ярък цвят. 

На малък лист хартия трябва да напишете съкровеното си желание и да поставите листа вътре в балона, който след това трябва да бъде надут и плътно завързан с конец. После трябва да излезете навън и в добро настроение, с надеждата да сбъднете мечтата си да пуснете балона право в небето, гледайки го как отлита все по-близо и по-близо към слънцето, към Космоса и съответно към своето изпълнение!  


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети