Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Вятърът като знак

Хороскоп

Вятърът като знак

Вятърът като знак - Tribune.bg
Снимка:

Знаците и посланията са информация, която идва отгоре. С нейна помощ царството на духовете (ангелите, светлите сили) ни дават мъдри, разбираеми и изпълнени с любов съвети. Вместо притеснение, получавате надежда и насърчаване.

Ако сте в затруднено положение, нуждаете се от съвет, предстои ви да вземате важно решение, промените във времето, които се случват през този период, са много важни за вас. Ако сте планирали гадаене за определен ден, времето този ден също ще бъде знак или послание за вас. Ако решите да го направите дори спонтанно и изпитвате нужда да погледнете небето, обърнете внимание на това, което виждате. Може би вашият ангел-пазител ще се опита да ви предаде някакво послание.

Вятърът е знак за повишена енергия, нови идеи. Това може да бъде духовен импулс за движение напред или за предприемане на действия. Освен това вятърът може да символизира способността ни да бъдем в потока на живота.

Лек бриз

Бризът е сигнал от царството на духовете. Висшите сили, които ни обичат, се опитват да установят с нас комуникация. Ако сте стресирани или бързате през цялото време, това е знак, че всичко е наред. Не бързайте и бъдете благодарни за всички хубави неща.

Силен вятър

Внезапният порив на вятъра говори за нови идеи и прогресивни мисли. Може би знак, че е дошло времето да се отървете от нещо, да промените начина на мислене.

Движение срещу вятъра

Ако вървите срещу вятъра, това може да означава противопоставяне, движите се срещу течението на събитията. Ако се опитвате да постигнете нещо, може да бъдете предупредени, че трябва да намерите друг начин.                                                                                                                 

Движение с попътен вятър

Ако вятърът духа в гърба ви – имате подкрепата на божествените сили, а също и вероятно помощ от други хора. Вървите по правия път и се движите  по течението, в съответствие с вашето по-високо „аз“.         

Вятър, който духа сякаш от всички посоки

Такъв вятър означава, че вашето мислене най-вероятно е объркано, имате нужда да се съсредоточите върху собствените си мисли и идеи. Също така, поривите на вятъра могат да съдържат съобщение, така че обръщайте внимание на интуитивните прозрения.

Буря

Внезапният порив на вятъра или гръмотевицата с мълния показват, че трябва да се освободите от натрупано напрежение и чувства като разочарование и гняв. Въпреки факта, че бурята е символ на нестабилност и изменчивост, тя може да означава промяна към по-добро и обновяване.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети