Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ягодова Луна в Стрелец - време на оптимизъм, надежда и смелост

Хороскоп

Ягодова Луна в Стрелец - време на оптимизъм, надежда и смелост

Ягодова Луна в Стрелец - време на оптимизъм, надежда и смелост - Tribune.bg

Юнското Пълнолуние се нарича още Ягодова Луна, Розова Луна. Тези имена са свързани с началото на лятото и сезона на ягодите, иначе няма нищо общо с цвета. Пълнолунието през юни се нарича още Суперлуние, тъй като сега Луната ще бъде най-близо до Земята и следователно ще се вижда най-добре от нашата планета – в пълния си блясък. Пълната ягодова Луна е време на оптимизъм, надежда и смелост.

Пълнолуние означава, че Луната вече е обиколила половината Земя. Виждаме осветената ѝ от Слънцето страна под формата на ярък кръгъл диск. Влиянието върху растенията, животните и хората в този момент е най-силно. Всяко Пълнолуние носи със себе си специална енергия, която влияе на нашите емоции, мисли и вътрешно същество.

Пълнолунието в Стрелец ще събуди вътрешният ни „авантюрист“ и ще изпитаме прилив на позитивност и подновено чувство на вяра във Вселената. Супер пълнолунието оказва супер влияние върху хората на Земята. По време на такова пълнолуние може да се почувстваме нервни или емоционално възбудени. Съвпада на Меркурий с Уран може да доведе до импулсивни действия, също и до импулсивни думи и подривни идеи.

Всяко пълнолуние в Стрелец е свързано с нуждата от движение и приключения, както и с това да отстояваме своята истина. Традиционно това е време на оптимизъм, смели мечти, движение и излизане извън утъпкания път. Имаме нужда от нови преживявания, повече пространство, свобода и лекота. Добра идея е да се разходим до място, където никога не сме били, да направим нещо ново. Можете да медитирате върху конкретен въпрос, който е важен за вас и имате нужда от нова гледна точка.

Ягодовото пълнолуние обикновено се разглежда като празник на изобилието на природата. Символично Ягодовото пълнолуние може да се тълкува и като време на личностно израстване и изява на нашите желания и стремежи.

Това е време, когато енергията на Пълнолунието е особено мощна, което може да засили връзката ни с нашия творчески потенциал и нашите цели. Идеалният момент да разширим знанията си. Стрелецът се свързва с търсенето на знания и задоволяване на интелекта. По време на това пълнолуние ние сме вдъхновени да търсим нова информация, да усвояваме нови умения и да разширяваме разбирането си за света.

Освен към физическите пътувания, това Пълнолуние ни насърчава да разширим социалния си кръг. Време е да срещнете нови хора и да създадете нови приятелства. Присъединявайки се към групи или общности, които споделят вашите интереси, ценности или страсти, вие обогатявате социалния си опит и ви се отварят врати към нови възможности.

Пълната Луна е един от най-романтичните моменти в годината. Може да се съсредоточите върху ритуалите освен за изобилие, така и свързани с брака и любовта.

Запалете розови свещи, които ще помогнат за укрепване на връзката или ще привлекат мечтания човек, ако разбира се сте готови за това. Освен това запалете ароматна пръчица с аромат на роза. Златна свещ - за привличане на пари.

Благодарността е една от най-красивите думи, така че почувствайте нейната сила в себе си. Бъдете благодарни и мечтайте - помислете за желанията, дори и тези, които криете дълбоко в сърцето си и гледайки Супер Луната, ги изречете на глас. Земята е изключително щедра по това време на годината. Има голям шанс, ако вашата мечта не противоречи на волята на Вселената, сега да се сбъдне.

Бъдете благодарни и мечтайте, а ако се чувствате свръхстимулирани поради влиянието на пълнолунието, „свържете се“ с майката природа. Това е най-добрият начин да балансирате тази енергия. Отидете на разходка, танцувайте боси на тревата, слушайте пеенето на птиците.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети стрелец
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати