Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Зъбите отразяват кармата на човек

Хороскоп

Зъбите отразяват кармата на човек

Зъбите отразяват кармата на човек - Tribune.bg
Снимка:

Източните мистици вярват, че зъбите на човек отразяват неговата карма. Ако човек е притежател на красиви и равномерни зъби, то неговата карма е съответстваща - ясна и равномерна. Наличието на криви зъби красноречиво показва, че човек ще трябва да отработи няколко различни програми.

Редки зъби имат хората със страстна природа, а „конските“ зъби свидетелстват за зъл характер на техния собственик. Подобно на звяр, такъв човек ще „хапе“ всички наред.

Горни и долни зъби

Предните зъби символизират това, което родителите са предали на детето (както доброто, така и лошото). Ако предните зъби са много различни от останалите, това означава, че родителите на човека имат дисхармонична карма и няма да могат да защитят детето си. Детето ще трябва да търси подкрепа и защита сред чужди хора.

Горните челюсти символизират предците по бащина линия, а долните представляват предците по майчина линия. Зъбите, които се намират близо до мъдреците, характеризират нашите далечни предци.

Четирите долни предни резци показват мястото, което родителите заемат в живота на човека, а четирите горни резци показват мястото, което човекът иска да заеме до родителите си.

Тъй като дясната страна на тялото отразява връзката с бащата, проблемните зъби вдясно показват, че човек има конфликт с баща си. Това означава, че той трябва да промени отношението си към баща си, да се отнася към него по-толерантно. Ако зъбите вляво болят, тогава трябва да промените отношенията си с майката.

Постоянни зъби и мъдреци

Постоянните зъби имат дълбоки корени. Тези зъби са символ на онези житейски уроци, които човек ще пренесе в живота. Изкривени, неравномерни зъби, засегнати от кариес, означават, че човек ще претърпи много трудности и лишения в бъдеще. Тези зъби са индикатор за съдбата, това което вече не можем да променяме, това, което получаваме в живота си в резултат на заблудите и грешките на нашите предци.

Мъдреците растат при онези хора, които са придобили вече някакъв житейски опит и са станали по-силни духовно и телом. Затова и така се наричат. Всичките четири мъдреци не се появяват при всички хора, а само при онези, които са получили защитата на пазителите на рода. Ето защо в миналото зъбите на мъдростта били премахвани с голямо нежелание.

Хората, които имат всички зъби, са под духовната закрила на планетата Сатурн.

Всички проблеми със зъбите показват, че човек трябва да премине към действие, да се научи обективно да възприема житейски ситуации и да формулира своите желания. Той трябва да позволи на други хора да му помогнат в това, ако те са готови да го направят. В резултат на това, вместо да „точите зъби на някого“, е по-добре да се заемете с въплъщението на вашите желания.                                                                                                                                                                                                                        


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати