Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Започва периодът на тригоните

Хороскоп

Започва периодът на тригоните

Започва периодът на тригоните - Tribune.bg
Снимка:

Животът навлиза в нов, по-благоприятен период

Сега Вселената иска да ни подкрепи и ободри, да повдигне Духа ни. Посланието е, че колкото и да ни е тежко, каквито и трудности да има пред нас, трябва да бъдем мъжествени.

На 5 май започва периодът на тригоните, който отваря времеви портал всичко да започне да се подрежда и връща на мястото си и ни носи благополучие.

Миналия месец Слънцето и Меркурий, преминавайки през знака Овен, образуваха сложен аспект - квадратура - към Юпитер, Сатурн и Плутон и всички бяхме в плен на карантината. Сега, когато Слънцето и Меркурий преминават през Телец, те образуват тригон с тези планети, така че всичко започва да става по-лесно, по-спокойно, напускаме постепенно периода на напрежение. Даденият аспект снема острите проблеми и започва да хармонизира ситуацията. Тригоните обаче действат в случаите, когато и човек полага усилие да разреши своята ситуация.

След бурен период и сложни аспекти всичко най-накрая се изчиства и навлизаме в период на мир и щастливи астрологични аспекти. Започва периодът на най-щастливия астрологичен аспект - тригонът, така че до края на месеца ни очакват много тригони между планетите в небето.

Най-щастливият астрологичен аспект е тригонът, в който планетите си взаимодействат хармонично, взаимно се допълват, дават си сила една на друга, така че всичко върви и протича гладко.

Днес 5 май Луната е във Везни и започва периодът на мир и хармония. Освен това се образува голям въздушен тригон на Луната, Венера и Марс - три планети в един и същ елемент (в случая въздуха) са свързани с този щастлив аспект.

Пълнолунието в Скорпион на 7 май в тригон с Нептун играе специална роля и има особено изразена сила. Подчертава ключовите процеси, повдига важни житейски проблеми, проблеми свързани с финансовата и материална страна, теми за оцеляването, включително оцеляване на бизнеса. В момента можем да „настроим“ своите чувства и фини тела към това мощно духовно преживяване.

Ето и следващите тригони:

9 май - Меркурий в тригон с Плутон

10 май - Меркурий в тригон с Юпитер

12 май  - Меркурий в тригон със Сатурн

15 май - Слънцето в тригон с Плутон

17 май - Слънцето в тригон с Юпитер

22 май - Слънцето в тригон със Сатурн

Нещата се връщат на местата си, животът навлиза в нов, по-благоприятен период. Ще се чувстваме по-бодри и оптимистични. Финансовото състояние и постиженията се подобряват. Мислите и идеите ще протичат гладко, комуникацията ще е добра и благоприятна. Лесно можем да намерим общ език с всички.

Невидимите сили са винаги с нас и ще ни помагат. Гледайте да не пропуснете новите възможности и да им обърнете нужното внимание!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати