Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Започвайте и завършвайте своя ден с благодарност

Хороскоп

Започвайте и завършвайте своя ден с благодарност

Започвайте и завършвайте своя ден с благодарност - Tribune.bg
Снимка:

Когато се фокусирате върху любовта и благодарността, създавате енергийно поле, което привлича повече любов и благодарност

 „Благодаря, благодаря, благодаря ти, Господи, за всичко, което имам.”

Започвайте така всеки свой ден и завършвайте така всеки свой ден. Произнасяйте на глас или мислено, преди ядене, когато получавате материални или нематериални блага, когато постигате успех и по този начин вие правите голяма крачка към Изобилието в своя живот.

Благодарете на Висшите сили за всичко, което се случва с вас. Всичко, което се случва, е за наше висше благо. Както пише Дипак Чопра в една от своите книги:”Всяко събитие е просто събитие и само нашето съзнание му придава негативна или позитивна оценка.”

Докато не постигнем състояние на пълно просветление, в нашия живот ще стават събития с различна окраска – живот и смърт, любов и раздяла, радост и мъка, възторг и разочарование – всичко това ще ни съпровожда през целия ни живот. Ще имаме дни на падение и дни на възход. Трябва да се научим да приемаме спокойно нещата, тъй като именно разнообразните впечатления създават ярката палитра, която наричаме ЖИВОТ.

Най-добрият начин за привличане на благоволението на Висшите сили и да се оградите от евентуални изпитания - това е непрекъснато да благодарите. Нека това стане част от вашия живот, вашата втора природа. Триумфът на вашата душа е в ежедневната благодарност. Вгледайте се в самата дума “Благодаря!”- Благо... даря, Благо...даря.

Благодарността е велико благо и трябва да се научите да използвате това благо за себе си. Отправяйте ежедневната си благодарност към Бога за всичко, което имате сега.

„Господи, благодаря ти за Изобилието, с което ме даряваш всеки ден!”

Получавате пари – благодарете! Давате пари – благодарете за това, че имате възможност да ги дадете! Имате постижение – благодарете! Имате трудности – също благодарете! Те не са случайни. Дълбокият им смисъл ще узнаете по-късно. Когато се фокусирате върху любовта и благодарността, създавате енергийно поле, което привлича повече любов и благодарност. Когато се концентрирате върху страховете си, енергийното ви поле привлича страхове.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати