Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Защо е добре да спите с чаша солена вода под леглото

Хороскоп

Защо е добре да спите с чаша солена вода под леглото

Защо е добре да спите с чаша солена вода под леглото - Tribune.bg

По съвети на тибетските монаси

Всяка вечер преди лягане слагайте чаша вода (или буркан) със сол под леглото при краката си. Без да разбърквате солта. На сутринта извадете чашата и погледнете съдържанието. Стъклото може да се е замъглило, солта може да се е утаила на дъното и дори да потъмнее, което предполага, че има много негативизъм в ума и у дома ви. Тази вода трябва да се излее в тоалетната и да се премие чашата. Вечерта процедурата трябва да се повтори.

Защо да го правите? Защото солта има способността да абсорбира негативната енергия. Затова чашата с вода със сол е своеобразен капан за негативна енергия и тъмните сили. Водата също е в състояние да променя структурата си, да поглъща цялата енергия и има памет.

Негативната енергия действа първо на фин план, а след известно време започва да се проявява в човешката физика. Човек може да започне да се чувства зле, да потъне в меланхолия и депресия. Може да покаже признаци на раздразнителност, страхове, мании и лоши мисли. И разбира се, това се проявява в отношенията в семейството.

Солената вода под краката отнема негативността натрупана през деня и подобрява благосъстоянието, самочувствието. Поставена под главата може да помогне да се отървете от безсънието.

Тези, които работят с много хора или се чувстват претоварени с информация (гледането на вечерните новини по телевизията, социалните медии и други) и особено онези, които имат неспокоен сън, трябва да поставят чаша със сол под леглото или при таблата до главата. Сънят ще се подобри, а кошмарите ще изчезнат.

Какви са пропорциите ще попитат веднага някои. На чаша вода (която се използва само за тази цел) се слагат две супени лъжици готварска (или морска) сол. Може да се добави и една лъжица оцет (по желание). Солта не трябва да я разтваряте във водата.

Ако прилагате редовно този метод, скоро ще получите емоционално облекчение, ще дишате по-лесно, ще се появи сила и положителна енергия.

Тъй като солта абсорбира енергията като водата, можете да си направите вълшебна сол. Казвайте различни мили думи над солта, позитивни утвърждения, изразявайте думи на любов, благодарност, благословии, хубави пожелания за щастие на вашето семейство и приятели.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети сън, вода, сол

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети