Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Защо желанията понякога не се сбъдват

Хороскоп

Защо желанията понякога не се сбъдват

Снимка:

Много хора се чудят защо в крайна сметка желанията им никога не се сбъдват. Добре е да се отбележи, че в много случаи самият човек е виновен, но понякога и Вселената не е в състояние да отговори на исканията. За да избегнете грешки, разберете по какви причини мечтата ви може да не се сбъдне.

Първата причина. Желанията се изпълняват, само ако човек наистина го иска. Вселената не може да бъде измамена, тя разпознава дали молбата е неискрена. Ето защо, преди да си пожелаете, решете дали това, което искате, наистина е важно за вас.

Втората причина. Някои хора буквално обсипват Вселената с молби. Но в този случай нито една от тях няма да бъде изпълнена. Препоръчително е да пожелаете не повече от едно желание наведнъж.

Трета причина. Желанието няма да се сбъдне, ако целта е да навреди на друг човек. Например, ако под влияние на негативни чувства вие пожелаете врагът ви да страда, бъдете готови за факта, че Вселената може да се обърне срещу вас. Това, което пожелаете на недоброжелателя, може да ви се случи на вас. Една мечта трябва да носи в себе си само добро и положително, само в този случай тя ще бъде въплътена в реалността.

Четвърта причина. Мечтите могат да бъдат необичайни, но трябва да са реалистични. Ако искате да пътувате по света, това е постижимо желание. Но ако искате да пътувате назад във времето, Вселената ще игнорира молбата ви.

Пета причина. Понякога хората, пожелавайки си, споменават проблемите си, за да докажат по този начин, че заслужават сбъднатата мечта. Например, ако изпитвате финансови затруднения и искате да увеличите доходите си, не бива да казвате: „Омръзна ми от бедността и искам да забогатея“. Вселената е в състояние да разбере преживяванията на човек и знае от какво наистина се нуждае, така че не трябва да използвате негативни думи, за да се изпълни мечтата ви.

Нашите мисли са материални, така че всичко, за което мислим, може да се сбъдне. Мечтайте по-често преди лягане и не забравяйте да вярвате в помощта на Вселената и тогава желанието ви със сигурност ще се сбъдне.  


Топ новини

виж още

Актуална тема