Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Животните също принадлежат към определен астрологичен знак

Хороскоп

Животните също принадлежат към определен астрологичен знак

Животните също принадлежат към определен астрологичен знак - Tribune.bg
Снимка:

Вие навярно сте забелязали, че и домашните любимци се отличават едно от друго не само по външност, но и по особеностите на характера. Съвсем не всяка котка обича да лови мишки и не всяко куче е добър пазач на дома. Замисляли ли сте се някога защо е така?

Животните, както и хората, принадлежат на определен астрологичен знак. Четириногите любимци, родени под определено зодиакално съзвездие, също придобиват определени характерни черти като нас хората. Разположението на звездите и планетите в момента на раждането им влияе на темперамента, нравът, привичките и пристрастията. Те се отличават като хората не само по външност. Всяка животинка си има свой неповторим характер. Не всяка котка е подвижна и не всяко куче гони котките.

Още Аристотел отбелязал зависимостта в поведението на животните от съчетанието на планетите в даден момент. Съгласно неговите наблюдения, родените при изгрев слънце животни биват по-добри и по-жизнени, а по-късно се поддават по-добре на дресировка. А родените при залез слънце са по-лениви.

Общоизвестно е неравнодушието на кучетата към Луната, на която вият. При формиране на характера им влияят не само светилата, но и другите планети. На космическите ритми на земята се подчинява абсолютно всичко живо - от най-простите микроорганизми до най-разумните същества - хората. И ако се подхожда към този въпрос от гледна точка на астрологията, могат да се отбележат множество закономерности. От всички правила винаги има изключения все пак. Още повече в случая с животните. Често се случва стопанинът и домашното му животно да не могат да намерят общ език и в много случаи това зависи от астрологичната несъвместимост.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети животни

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети