Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Златните правила на Кацудзо Ниши за силна личност

Хороскоп

Златните правила на Кацудзо Ниши за силна личност

Снимка:

1. Не се крийте от страха. Анализирайте го и го възприемайте само като физическо чувство. Страхът, който се боим да погледнем в очите, може да ни убие.

2. Наблюдавайте своите страхове и не им се поддавайте. Мислете за тях като за филм, който сте гледали. Това, което виждате на екрана, в действителност не съществува. Страхът ще дойде и ще си отиде също като кадрите на екрана, ако не го задържите настойчиво.

3. Не живейте в миналото. Никога не е късно да започнете всичко отначало. Но за да започнете да се променяте, трябва да пуснете миналото да си отиде. Не живейте с товара на минали загуби и провали. Всичко това си е отишло. Живейте в днешния ден. Постройте живота си върху ново начало, пуснете негативното да си отиде от вас, за да остане в миналото.

4. Не прахосвайте сили в самосъжаление. Това ви заставя да се движите в кръг, да се връщате отново и отново към едни и същи горчиви мисли. Пазеното с години чувство на обида може да доведе до онкологично заболяване. Глупаво е да се наказвате сега, ако някога някой ви е обидил.

5. Пуснете миналото да си отиде, като простите. Прошката е равна на сбогуване. Сбогувайте се с мъката и обидата, с болката. Сбогувайте се с цялата ситуация. Ако не простите, поставяте началото на разрушителна дейност в организма. Натрупаните с години лоши мисли в края на краищата се обръщат срещу вас.

6. Не зацикляйте в лоши мисли. Мислете и говорете за доброто в живота си. Насочете мислите си в положителна посока.

7. Планирайте всеки ден колкото можете повече ангажименти, които ви доставят удоволствие. Ходете на рождените дни на приятели и роднини, четете романи и  мемоари, бъбрете по телефона – правете каквото ви харесва и извличайте удоволствие от дейността си.

8. Помагайте на другите хора. Помнете, че по-приятно е да подаряваш, отколкото да получаваш подаръци.

9. Никога и при никакви обстоятелства не показвайте слабите си страни на другите. Каквото и да се случи, дръжте главата си високо изправена, сякаш сте най-благополучният човек на света.        


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още