Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Знаци, че душите на починали близки искат да се свържат с вас

Хороскоп

Знаци, че душите на починали близки искат да се свържат с вас

Знаци, че душите на починали близки искат да се свържат с вас - Tribune.bg
Снимка:

Любовта на близките никога не умира, те продължават да ви обичат и от другата страна

Физическите ни тела умират, но душите продължават да живеят в отвъдния свят. Вярно е, че никой не се е върнал от там, за да потвърди, но има редица доказателства, проведени опити (на които няма да се спираме сега), че животът продължава и след смъртта, но в друго измерение.

Кои са знаците, които показват, че душите на починалите близки искат да се свържат с вас.

1.Миризма

Един от най-разпространените начини за общуване е появата на позната миризма. Може да усетите различни миризми - на цигари, парфюм, който е използвал починалият през живота си или дори миризмата на любимата му храна.

Ако изведнъж почувствате странен аромат, който ви напомня за любимия човек, най-вероятно това е посланието, което той ви изпраща. Това съобщение със сигурност трябва да бъде прието и разбрано от вас.

2. Чувствата ви изведнъж се изострят

Когато духовете се обръщат към хората, те стимулират и изострят всичките ни сетива. Затова можете да почувствате мириса, свързан с любим човек.

Или можете да чуете слаба интонация на глас, който сякаш ви говори или ви вика. И този глас принадлежи на вашия починал любим човек.

Или температурата в стаята може внезапно да се понижи, да усетите силен хлад или изведнъж да почувствате, че някой ви докосва.

Или може да усетите в устата си вкуса на храната, която вашият починал близък е обичал толкова много.

Зрението, слухът, обонянието, вкусовите рецептори рязко се изострят и вие започвате да виждате, чувате и усещате това, което не сте могли преди.

Всичко това показва, че духът на починал любим човек е наблизо и се опитва да ви каже нещо.

3. Морски миди

Понякога, дори когато сте далеч от морския бряг, изведнъж откривате миди.

Това може да се случи, когато вашите близки искат да се свържат с вас, а мидите са подарък от тях, на първо място, за да привлекат вниманието ви.

Ако изведнъж попаднете на морски миди по пътя си, знайте, че това е знак, че починалият ви близък е някъде наблизо.

4. Те идват при вас насън

Сънищата са един от най-разпространените начини, при които духовете взаимодействат с хората.

По време на съня нашето подсъзнание е по-отворено към духовния свят, което позволява на духовете да общуват с нас.

През нощта е по-лесно духовете да влязат в света на живите.

Сънищата, в които виждаме нашите починали роднини, обикновено са невероятно реалистични и правдоподобни. След събуждането, може да имаме чувството, че събитията в съня действително са се случили.

Не забравяйте да обърнете внимание на подобни сънища. Може би вашият починал любим човек иска да ви предаде нещо много важно.

Може да е послание от другия свят, така че не го игнорирайте.

5. Електронните устройства спират да работят или внезапно се включват сами

Електрическите уреди в къщата са едно от най-често срещаните средства, чрез които духът може да се опита да общува с вас. Електрониката използва подходящи енергийни честоти, именно тях използват духовете на починалите. Радиото или телевизорът може да спрат да работят или да се включат внезапно, да се смени честотата, на която излъчват.

Часовникът може да спре да работи в стаята точно в момента, когато човек умира. Това също е знак, че духът му е някъде наблизо. Ако това се случи, не се страхувайте. Помнете, че духовете не идват да ви плашат или нараняват. Те просто се опитват да намерят начин да се свържат с вас от мястото, където са сега.

6. Монети

Казват, че когато започнете да намирате монети по пътя си, това означава, че душите на вашите близки ви следват.

Затова приемете подобни находки като знак, че душата на любимия ви човек се опитва да ви предаде нещо или просто иска да ви покаже, че е до вас.

Намерихте монета? Бъдете сигурни, че нечия душа е с вас в този момент.

Това може да е обикновено суеверие. Но от вас зависи да вярвате или не.

7. Изчезването или преместване на предмети

Понякога може да останете много изненадани, когато откриете, че предметите (вещите) ви са били преместени от мястото, където сте ги оставили.

Това е първият знак, че душата на починал роднина или любим човек е някъде наблизо. Така духът или ви закача, или иска да ви предаде нещо, с една дума да привлече вниманието ви към присъствието му.

Ако нещо подобно ви се е случило, не се тревожете. Просто приемете ситуацията за даденост: починалият ви любим човек просто осъществява контакт с вас. Въз основа на ситуацията, опитайте се да разберете какво точно иска да ви предаде.

8. Просто знаете, че душата на любим човек е наблизо

Понякога дори да сте сами, може имате странно усещане, че вече не сте сами.

Това възникнало чувство е много трудно да се опише с думи, просто знаете, че изведнъж се чувствате различно. Струва ви се, че в стаята има още нечие присъствие освен вас.

Това е признак, че вашият починал близък е близо до вас или просто се намира в същото помещение.

9. Музика

Музиката е друг начин за общуване на духовете с хората.

Често след смъртта на любим човек може да започнете да чувате музика, която по един или друг начин ви напомня за „заминалия” човек. Пускате радиото и чувате любимата песен на починалия или мелодия, която по някакъв начин е свързана с този човек.

10. Повтарящи се числа

Често започвате да виждате около себе си числа, които напомнят за някаква дата, свързана с любимия починал човек – рождената му дата, денят на сватбата или друга важна дата. Например, ако починалият е роден на 05.07., вие пускате да гледате клип и… случайно времетраенето му е 05:07м, или поглеждате часовника и той показва 05:07, поглеждате номера на кола и той е 0507 и т.н.
11. Знаци на погребение

Според много медиуми, духът на починалия присъства на собственото си погребение.

Той може да се скита из стаята, опитвайки се да успокои близките си и да им даде знак, че всичко с него е наред.

Често домашните любимци проявяват странно поведение, особено котките. Факт е, че те наистина могат да виждат духове. И ако обърнете внимание на поведението на котката, например по време на погребението, можете да разберете, че тя вижда нещо странно.

Поради факта, че хората са силно погълнати от мъката си, тези знаци остават незабелязани.

12. Пеперуди и птици

Когато човек умре, душата му е в преходно състояние за известен период (това време може да се променя, тъй като линейното време е много различно от вечната енергия).

Във времето на този преходен период душите получават подкрепа от своите ангели пазители, духовни наставници и други души, с които са свързани. Те също изпращат знаци на близките си роднини, че се справят добре.

Един от знаците, които душата изпраща на скърбящото семейство и приятели са пеперуди (понякога и водни кончета) и птици (често това е червеният кардинал).

Достатъчно е да погледнете природните явления, представители на флората и фауната, за да разпознаете тези много прости знаци, изпратени на живите като потвърждение, че вашите починали близки са добре, а душите им все още са наблизо.


Коментари (4)

Марто Хора сънувах момиче което не познавам лично , но е знам. Тя е починала....След съня усетих нещо и реших да отида на лобното и място, Оказа се че в деня в който съм отишъл там е и Рождения и Ден, датите съвпадаха с деня! като пак казвам не съм погледнал коя дата сме или да знам кога е родена..:((
03.11.2020 09:16 / Отговор
Анитони Сънувах съпруга ми, който почина преди две години...
Той ми каза, че е получил писмо от свой колега, но не може да му отговори.Попитах го, защо...А той ми отговори, защото е починал.Аз: Аз защо те виждам, като си починал?
Той: Ти ме виждаш и ще ме виждаш само в сънищата, иначе аз съм си в къщи и навсякъде където е нужно и винаги ще съм около теб и децата.Аз ви виждам, но вие живите не ме виждате....Странен съм от който се успокох.След няколко дни се е появил в съня на снахата и и предал почти същата информация, без да съм им я разказвала.
25.01.2021 06:23 / Отговор
Емилия Майка ми почина в понеделник какво се прави когато е в този ден, зная че не е хубаво
Благидаря
01.05.2021 15:49 / Отговор
Анна Баща ми почина на рожденият ми ден,какво значи това,,,Благодаря ви
10.02.2022 13:35 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема