Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Знаци, които показват неговата любов към вас

Хороскоп

Знаци, които показват неговата любов към вас

Снимка:

Когато думите се премълчават, делата издават това, което устните не казват. Достатъчно е да наблюдавате поведението на любимия в моментите, когато се чувствате като най-специалната жена на света или когато с жар в очите кроите планове за общо бъдеще, за да се уверите, че сърцето му наистина бие за вас.

Ето кои са постъпките, които ще ви „прошепнат“, че той определено е влюбен във вас:

Обсипва ви с комплименти, когато най-малко очаквате. И когато сте по пижама, без грим, разрошена и когато нервно гледате кантара, защото  ви показва няколко килограма в повече - това е вашият обожател. Вие винаги сте най-красивата в очите му.

Той може да намери нещо положително в специалитета ви, дори, когато е най-голямата ви кулинарна катастрофа. Всичко това, за да ви покаже, че оценява труда ви, дори когато резултатът не е точно най-блестящият.

Той си спомня малките неща, които сте споменали и после ги използва, за да ви направи щастлива и да ви зарадва. Често пуска любимите ви песни, подарява любимите ви цветя. Той не се разсейва, когато говорите за нещата, които искате.

Вашият успех е неговата гордост. Ясно ви показва, че вашето щастие е и негово.

Проявява максимално чувството си за хумор, за да оцвети деня ви, когато единственият цвят, който виждате е черен. Той прави всичко възможно, за да ви води към светлината в тунела и да ви разведри в най-лошите ви дни.

Отправя ви добронамерени критики, когато сте сами, а на публично място е вашият най-голям защитник. Когато нещата се объркат, това е щитът, който стои между вас и останалия свят.

Има голямо уважение към вас, дори по време на ожесточени спорове. От устните му няма да излезе нито една обидна дума, дори в момент на ярост.

Не се страхува да разкрие душата си пред вас. Той често ви доверява своите чувства и ви вярва безусловно. Емоционалната интимност е голямо предизвикателство за хората и съществува между вас.

Обажда ви се с една-единствена цел - да чуе гласа ви. Има ли по-топло чувство от това да знаете, че ви се обажда без причина?

С него винаги се чувствате като дама, защото се държи така с вас. Поведението му на джентълмен е доказателство за това.

Вашето мнение има силата да променя неговите решения. Важно е за него да чуе вашето мнение и никога не отхвърля вашите съвети без да ги разглежда като опция, преди да вземе окончателно решение.

Не е проблем да преглътне мъжката си гордост и да каже „съжалявам“, „извинявай“. Той никога не ви обвинява за грешките си.

Той ви приветства с широка усмивка на лицето си дори тогава, когато закъснеете.

Той полага усилия да спечели приятелите и семейството ви. Не му пука какво мислят вашите близки за него или неговите за вас.

Той стои твърдо до вас, когато сте най-щастливи, но и когато не сте. Връзките не са само усмивки и рози, понякога има и тръни, но това не пречи на вашия партньор. Той често може да преглътне нервността си и да бъде рамото, на което да си поплачете, когато чувствате, че вашият свят е разрушен.

Когато говори за бъдещето, забелязвате, че включва и вас в него. Неговото „аз“ се превръща в „ние“.

Нежно ви целува по челото, докато спите, без намерение да ви събужда. И понякога ви се наслаждава като се взира в лицето ви, докато пътувате в царството на сънищата. (Ако го хванете в такъв момент, подарете му най-запомнящата се целувка.)                                                                                                                                                                                                                                                 

Преводна статия  


Топ новини

виж още

Актуална тема