Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Знаците около нас

Хороскоп

Знаците около нас

Снимка:

Опитвайки се да чуете вътрешния си глас, когато трябва да вземете важно решение или по време на лични проблеми, може да не постигнете нужния резултат. Въпреки че често се обръщаме към нашата интуиция, за да получим интелигентни и навременни напътствия, може да бъде много трудно да се постигне състоянието на спокойствие и внимание, необходими за интуитивното възприятие. За съжаление, точно когато се нуждаем особено от гласа на интуиция, емоционалният стрес не ни позволява да влезем в състояние на вътрешна тишина и съзерцание, така че да можем да възприемаме съвети, идващи от висшите сили.

Знаците и посланията са информация, която идва отгоре. С нейна помощ царството на духовете (ангелите, светлите сили) ни дава мъдър, разбираем и изпълнен с любов съвет. Наблюдавайки и забелязвайки знаците и посланията, вие вместо притеснение, получавате надежда и осъзнаване.

Със сигурност при някои обстоятелства много от вас многократно са си задавали въпроса: може би това е знак или послание? Когато обаче видите, чуете, забележите или срещнете знаци или „случайни“ съвпадения, в които бихте искали да повярвате, може да се чудите какво означава, кой и защо ви го изпраща, наистина ли е знак. Знаците, посланията и съвпаденията често идват, пренебрегвайки всичко логично и рационално. Не винаги ги забелязваме, твърде често хората ги отхвърлят и се съмняват в тяхната надеждност.

Ако се питате дали това е знак, тогава трябва да знаете - не сте сами. Сакралните послания преминават през времето и пространството, за да дойдат до нас. Тъй като те не винаги се вписват в нашите параметри за реалност, често пропускаме важни взаимовръзки и насоки. Няма значение къде се намирате и какво правите - знаците и съобщенията са налице, дори и да не ги забелязвате. Духовната сила, която ги генерира, е мъдра, грижовна и надеждна, тя винаги е в действие. Божественото присъствие е навсякъде и във всичко, стига да сте готови да повярвате, че има божествена сила, способна да съветва и изцелява. Ангелите хранители, духовете на починали близки, духовни наставници, други духовни същности, те са винаги около нас и бдят, затова се опитват да ни изпращат знаци и послания, за да ни насочат и помогнат в ситуации, в които имаме нужда, ако се колебаем как да постъпим или сме на път да вземем грешно решение.

Знаците могат сами да се „набият“ на очи, но трябва да сте отворени за тях и да осъзнавате, но можете и целенасочено да ги потърсите. Излезте навън, задайте си мислено въпроса и се оглеждайте. Скоро ще получите доказателство. Те могат да дойдат в съня ви, като отворите някоя книга или списание, като включите някой телевизионен канал и се заслушате какво говорят или чрез случайно дочути реплики на спирката. Просто бъдете отворени и любознателни и знаците ще започнат да изскачат навсякъде около вас. Сакралните знаци, послания и съвпадения имат много форми и проявления. Някои са лесни за забелязване и разбиране, други не толкова.

Свещените знаци, послания и синхроничност използват уникалния език на метафорите и символи, които дават съвети или думи за напътствия. Когато възприемате всичко, което се случва и това, което преживявате през призмата на символите, дори и най-обикновеният земен предмет или събитие могат да се превърнат в пророческо послание. Знаците често се повтарят. Ако не възприемем или не забележим един знак, появява се друг, нов, докато привлече нашето внимание.                                                                                                                                                              


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още