Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Зодиак и меню

Хороскоп

Зодиак и меню

Снимка:

Ако не се разпознавате в информацията, не забравяйте, че всяко правило си има изключения и вие може да сте сред тях. Въпреки всичко данните са правени на база изследвания върху повечето хора.

Родените под знака на огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец имат склонност към остра, гореща и възбуждаща храна. На Овните им е необходима прясно приготвена храна. Лъвовете обичат да си я приготвят собственоръчно по собствена рецепта. Обикновено това са лесни, но вкусни блюда. Обичат месо на жар и на скара с крехка коричка. Лъвиците пък не са равнодушни към шоколада. Стрелците предпочитат по мазната храна и кухнята на различните националности. Самите те не готвят лошо.

Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей обичат да приемат храната в приятна компания. За Близнаците са полезни леките закуски, зеленчукови и плодови салати, млечни продукти и печено. От напитките, подходящи за тях, са коктейлите и сухи вина. Везните много обичат деликатесите, солена и пушена риба, диетична храна. Влияние им оказва свежестта на продуктите и външния вид на блюдата. Водолеите харесват да съчетават и несъчетаемото.

Земните знаци Телец, Дева и Козирог по-често от другите изпробват различни системи на хранене и пиене. Телците могат да ядат по всяко време на денонощието. Най-важното за тях е храната да е вкусна и апетитна. Повече от Девите са вегетарианци, обичат кашкавал, сладко и кафе. Козирозите отдават предпочитание към хладното месо, птици, ароматни и сладки вина.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби трябва да консумират повече гъби, прясна риба, сосове, много течности, квас. Раците не си представят живота без супа. Скорпионите без чай, а Рибите не могат да живеят без рибена чорба и компот. Освен това за Раците са полезни морските храни (даровете на морето), а Скорпионите предпочитат всевъзможни остри и пикантни подправки. Рибите трябва да четат повече за здравословното хранене, защото твърде често се увличат по някои съмнителни диети.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още