Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Звездна прогноза за месец Март

Хороскоп

Звездна прогноза за месец Март

Звездна прогноза за месец Март - Tribune.bg
Снимка:

Слънце в Риби и Овен

Слънцето в знака Риби (до 20 март) носи спокойствие и умиротворение, пасивност. Тук се съвместяват две противоположности – дълбоко потапяне в себе си и в същото време откритост към външния свят. Желанието да се свържете със себе си, да влезете в тишината чрез медитация ще се увеличи. Обвиняването не носи късмет, така че го избягвайте. В последната десетдневка на месеца идва по-активна енергия, тъй като Слънцето влиза в знака на Овена.

Марс в Козирог ще бъде вашият мотиватор за работа и пари.

Очаквайте по-сериозен подход, постоянство и по-висока производителност. Бъдете спокойни и най-вече бъдете добри наблюдатели. Ще трябва да приемете, че определени въпроси отнемат време и адаптация, и че смелостта не винаги е тази, която дава правилното решение или резултат.

От 16 февруари Марс влезе в знака на Козирог, където ще остане до 30 март. Тук Марс се чувства напълно комфортно, тъй като тази енергична планета се стреми към успех, точно както Козирогът се стреми да постига цели в посока към прогреса.

Енергията на Марс се преплита с енергията на знака Козирог. Следователно този период е чудесен за поемане на големите задачи, решаването им и надграждането им до поставената цел.

Марс обикновено действа силно, често насилствено и импулсивно, но Козирог, който контролира нещата и иска всичко да е подредено, успокоява тази енергия и я превръща в много стабилна. Марс в Козирог губи малко от своите импулсивни характеристики, за да се изрази по по-упорит и методичен начин, с разумно администриране на своята творческа сила.

Ще погледнете на живота с по-реалистична нотка, тъй като той иска да видите какво ви предстои, да планирате следващия си ход и да започнете да действате, за да превърнете идеите си в реалност.

Марс със своето активиращо влияние по време на преминаването си през Козирог ще благоприятства земните знаци - Козирог, Дева, Телец и в по-малка степен водните - Риби и Скорпион, като им изпраща допълнителен дял енергия, ентусиазъм и жизненост. 

За кардиналните знаци Овен, Рак, Везни, преминаването на Марс в Козирог може да донесе състояние на безпокойство и леко напрежение. Те трябва да избягват да бъдат жестоки, тиранични и нетърпеливи към възгледите на другите. Да избягват провокации, кавги, скандали. Вероятно ще усетят, че спокойствието и късмета не ги съпътстват в този момент. Нещата не се получават с нужната лекота. Някои от друга страна могат също така да се почувстват уморени и обезкуражени, особено при лошите аспекти на Марс, които често „крадат“ енергия, но трябва да станат по-решителни, да прекъснат инерцията и да са готови за действия.

На 17 и 18 март, с преминаването на Луната през този сектор на зодиака (съвпад с Марс в Козирог), родените в кардиналните знаци (Овен, Рак, Везни, Козирог) трябва да бъдат внимателни, тъй като различните аспекти, които Марс формира, могат да увеличат още повече напрежението, нервността и безпокойството. Поради това могат да бъдат изложени на опасности или злополуки. Следователно тези хора, трябва да избягват да се излагат на ненужни рискове, да не влизат в битки или противоречия, още по-малко на обществени места. Връзката с началниците също трябва да се следи отблизо, тъй като през този период обикновено са доста напрегнати. Най-добре е да се стараете да действате спокойно.

Венера в Телец

Венера - планетата на любовта, на удоволствието, на радостта - навлиза в знака Телец на 5 март, където ще остане до 4 април, когато ще премине в знака Близнаци.

Венера в Телец изразява най-добрите си качества на красота, радост, хармония. Всички онези дейности, свързани с естетиката, изкуството, декорацията, модата, декоративните елементи, ще бъдат благоприятни. Това ще бъде особено добре за представителите на Телец, Козирог и Дева, които ще изживеят много благоприятни моменти в емоционалната сфера.  Добро време за нови контакти и приятелства.

Венера в Телец орбитира от неблагоприятен ъгъл Скорпион, Лъв и Водолей, така че тези знаци могат да преминат през период на по-голяма любовна нестабилност, в който може да се появят недоразумения в личните отношения, семейството. 

От 6 до 11 март ще влияе звездната прегръдка на Венера с Уран, един много важен аспект – благоприятства интересните и необичайни запознанства, влюбването от пръв поглед, приятни новини, блестящи перспективи, раждане на оригинални и нестандартни идеи.  Не бива да се вземат важни решения под въздействие на такива силни емоции, тъй като последствията могат да останат за цял живот.

Меркурий остава ретрограден до 10 март. Заради ретроградното си движение ще се движи от 4 до 16 март в знак Водолей, през останалото време е в знак Риби.

Докато Меркурий преминава през Водолей, той ще благоприятства въздушните знаци (Водолей, Везни и Близнаци). На неподвижните знаци (Скорпион, Лъв и Телец) ще окаже по-неблагоприятно влияние.

Като цяло през месец март преобладава енергията на знак Риби и Нептун -  настъпват творчески времена, в които ще станем по-интуитивни, по-състрадателни, по-възприемчиви и ще трябва да бъдем изключително внимателни да не изпадаме във влиянието на илюзиите. Практичността ще бъде в малки размери. Особено трябва да  внимават Риби, Дева, Стрелец, Близнаци.

                   


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати